Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Για δωροδοκία ο Αστέρας Τρίπολης!

Για δωροδοκία ο Αστέρας Τρίπολης! 
 
Τον κίνδυνο υποβιβασμού αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς το κατηγορητήριο που του ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, κάνει λόγο για δωροδοκία!


 
Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες και ο πρόεδρός τους, Γιώργος Μποροβήλος, κατηγορούνται ότι προσέφεραν 500.000 στον Αχιλλέα Μπέο προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου των δύο ομάδων, που έγινε στις 12 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο το οποίο αποκάλυψε η ιστοσελίδα «arcadia-sports», ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου δέχθηκε και πήρε σε μετρητά το συγκεκριμένο ποσό, με αποτέλεσμα οι παίκτες της ομάδας του να παρουσιάσουν «σκοπίμως μειωμένη αθλητική απόδοση και το αποτέλεσμα του αγώνα απέβη, κατά τα συμφωνημένα, ευνοϊκό βαθμολογικά και νικηφόρο για την ΠΑΕ «Αστέρας Τρίπολης» με σκορ «2-1».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατηγορητήριο προκύπτει από συνομιλία ανάμεσα στον Μάκη Ψωμιάδη και Νικόλα Πατέρα, γι' αυτό και οι δύο τους κλήθηκαν ως μάρτυρες, μαζί με τον Αλέξη Κούγια και τον πρόεδρο της Κέρκυρας, Γιώργο Λυμπάντση.
Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Γιώργος Μποροβήλος έχουν κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9, 13:00).

Παράλληλα, εκτός από τους Αρκάδες, σε απολογία για την ίδια μέρα και ώρα έχουν κληθεί και οι ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Η. Νυχτάρη και Γ. Χριστοβασίλη, αντίστοιχα, με βάση τις διώξεις που έχουν ασκηθεί εναντίον τους από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog