Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μπόλονι: "Όλα τα ντέρμπι δίνουν τρεις βαθμούς"

 
 
Ότι ο Λάσλο Μπόλονι αντιμετωπίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα πράγματα, είναι κάτι που το έχει αποδείξει πολλάκις με τη συμπεριφορά του, το χιούμορ του και τις ατάκες του, που συνήθως "γράφουν".


 
Γενικώς, προσπαθεί να είναι χαλαρός και να μην "φορτώνει" και τους παίκτες του, παρά μόνο όταν κρίνει αυτός ότι είναι απαραίτητο.

Ερωτώμενος, λοιπόν, σχετικά με το ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την Κυριακή (25/9) στην Τούμπα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπροστά στην κάμερα της NOVA φρόντισε να μην ανεβάσει τους τόνους και να περιοριστεί στα... απολύτως απαραίτητα.

Απάντησε χαρακτηριστικά: "Δεν θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως σε όλες τις χώρες υπάρχουν ντέρμπι, όμως, όλα τα ντέρμπι δίνουν τρεις βαθμούς, όχι 4, 5 ή 7!

Παίξαμε με τον Πανιώνιο και πήραμε τρεις βαθμούς. Τρεις πόντους, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σε όλα τα παιχνίδια απαιτείται ίδια συγκέντρωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog