Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στοίχημα 24/9

 

Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα θα δώσουμε προτάσεις για το στοίχημα με παιχνίδια από όλο το Σαββατοκύριακο, αλλά θα το κάνουμε κάπως διαφορετικά σήμερα.
Θα δώσουμε μια δυνατή τριάδα και μετά θα βάλουμε διάφορα παιχνίδια μόνα τους. Ετσι απλά. Αυτό αποσκοπεί στο να επιλέξετε εσείς τις κατάλληλες τριάδες, τετράδες για σας!

Πάμε να τις δούμε:


Ισπανία και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο… το λιγότερο που περιμένει κάποιος είναι πολλά γκολ. Υπολογίζοντας τα 13 εντός έδρας γκολ των Καταλανών σε δύο αναμετρήσεις μέχρι στιγμής στο «Καμπ Νου» και τους φιλοξενούμενους να έχουν φιλοδωρήσει τα αντίπαλα δίχτυα από τέσσερα γκολ και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στοίχημα ότι το over, που προσφέρεται σε απόδοση 1,33 από την bet365(1,25 ΟΠΑΠ), αξίζει τα λεφτά του. Πολύ καλή επιλογή και το over ημίχρονο –σε απόδοση 3,50 από την bet365- αν αναλογιστεί κανείς ότι σε εφτά από τα οχτώ ματς των «μπλαουγκράνα» σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ πριν την ολοκλήρωση των 45’. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει δεχτεί ακόμη γκολ στην έδρα της, αλλά τα αμυντικά κενά της δημιουργούν προϋποθέσεις για τους πάντα επικίνδυνους «ροχιμπλάνκος».


Iταλία και Μίλαν-Τσέζενα… τα προγνωστικά λένε ότι μάλλον έφτασε η ώρα των Μιλανέζων για την πρώτη τους φετινή νίκη στη Serie A, με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,36 από την bet365(1,25 ΟΠΑΠ). Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές τρέχουν ένα ρεκόρ 0-2-1, διατηρώντας τουλάχιστον το αήττητο στο «Σαν Σίρο». Το αήττητο διατηρούν και κόντρα στην Τσέζενα, με οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Η φιλοξενούμενη δεν έχει δει βαθμό ακόμη στο πρωτάθλημα, τρέχοντας το εκπληκτικό ρεκόρ του 0-0-3! Έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 6 γκολ, έχει σκοράρει δύο φορές στέλνοντας από μία φορά την μπάλα στα δίχτυα και δύο από τα τρία παιχνίδια της έχουν έρθει over. Πάνω από δύο γκολ σημειώθηκαν και στα δύο από τρία παιχνίδια των «ροσονέρι» για το πρωτάθλημα. Με ελαφρύ ρίσκο αλλά και ενδιαφέρον, λοιπόν, το over προσφέρεται σε απόδοση 1,85 από την bet365(1,55 ΟΠΑΠ).


Αγγλία και Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… τα λόγια είναι περιττά για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που μάλλον ετοιμάζεται για ακόμη ένα διπλό, που προσφέρεται σε απόδοση 1,57 από την bet365(1,40 ΟΠΑΠ). Αήττητοι μέχρι τώρα στην Premier League, αήττητοι και κόντρα στη Στόουκ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις, παρότι η Στόουκ στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στους έντεκα πιο πρόσφατους αγώνες. Αλλά και οι σημερινοί γηπεδούχοι πραγματοποιούν ένα καλό ξεκίνημα, δεχόμενοι την πρώτη τους (αλλά βαριά) ήττα στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Σάντερλαντ με 4-0. Επέστρεψε πάντως άμεσα παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του League Cup στα πέναλτι επί της Τότεναμ. Με πρόκριση απαντάει όμως και η Μάντσεστερ και μάλιστα με το επιβλητικό 3-0 επί τη Λίντς. Έφτασε έτσι τα 24 τέρματα, ενώ από τα 21 του πρωταθλήματος, τα εννέα τα χρωστάει στον Γουέιν Ρούνεϊ, με το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος για τους «κόκκινους διαβόλους» να προσφέρεται σε απόδοση 3,60 από την bet365.



Υπόλοιπες προτάσεις: 

391  Μπάγερν Μ.-Λεβερκούζεν  over
403 Μπράγκα-Νασιονάλ Μαδέιρα  1
416 Αγιαξ-Τβέντε  over  
418 Σπόρτιγκ Λισ.-Σετουμπάλ  over  
437 Μαγιόρκα-Σοσιεδάδ  1
453 Αστέρας Τρίποπλης-Ατρόμητος  Χ ημίχρονο 
458 Λάτσιο-Παλέρμο over  
463 Οντένσε-Μίντιλαντ  1 
482 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα  1Χ 
497 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  over  (αξίζει το ρίσκο)
503 Πάρμα-Ρόμα  2-3 γκολ 
507 Κορίνθιανς-Μπαϊα  1 
510 Ρεν-Σεντ Ετιέν  N/G 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog