Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Στοίχημα 9/9

 

Προτάσεις:


Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινάει στην Ιταλία. Με μία βδομάδα καθυστέρηση, λόγω της απεργίας των παικτών, στο Μίλαν-Λάτσιο δεν περιμένει κανείς κάτι λιγότερο από τον άσο, που προσφέρεται στο 1,61 από την bet365. Η γηπεδούχος θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας και η ενισχυμένη Λάτσιο μία καλύτερη θέση στη φετινή Serie A. Με Ιμπραΐμοβιτς από τη μία και Σισέ από την άλλη, το goal-goal σου κλείνει το μάτι και προσφέρεται στο 1,90 από την bet365(ΟΠΑΠ=1.70). Δε θα προκαλούσε άλλωστε και έκπληξη αφού οι εφτά από τις τελευταίες εννέα μεταξύ τους αναμετρήσεις ήρθαν goal-goal, αλλά και σε όσα παιχνίδια έχουν δώσει φέτος οι «ροσονέρι» δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν «καθαρή» την άμυνα τους. Το στοίχημα για τη Λάτσιο είναι να φύγει με το τρίποντο από το «Σαν Σίρο» καταρρίπτοντας την παράδοση και το ρεκόρ 9-6-0 που τρέχουν οι Μιλανέζοι σε βάρος τους.

Παράδοση, προγνωστικά και φετινή παρουσία στο πρωτάθλημα συνηγορούν στον άσο της Πόρτο επί της Σετούμπαλ, με το over να θεωρείται αναμενόμενο. Οι «δράκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Χουλκ, έχουν αποδείξει όμως ότι μπορούν άνετα να σκοράρουν και χωρίς τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Διατηρούν το αήττητο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έχοντας «μοιράσει» εννέα γκολ και έχοντας δεχτεί τρία. Η Σετούμπαλ τρέχει ένα ρεκόρ 1-1-1 και δέχεται γκολ σε κάθε αγωνιστική, με τις δύο πρώτες να εμφανίζουν over (στο 1,50 από τηνbet365 και πολύ σίγουρο) και goal-goal, ενώ η τελευταία under. Η επικράτηση της Πόρτο δίνεται στο 1,14 από τη bet365(ΟΠΑΠ=1.10) και δε θα δυσκολευτεί να την πετύχει, αν ακούσει την παράδοση που της δίνει 14 σερί νίκες στις τελευταίες 31 αναμετρήσεις επί της σημερινής αντιπάλου, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Στο ματς της Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν το διπλό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και προσφέρεται στο 1,66 από τη bet365(ΟΠΑΠ=1.65). Η νεοφώτιστη γηπεδούχος μετράει δύο νίκες και δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga, δεν έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα στις δύο πιο πρόσφατες, ενώ στις τρεις τελευταίες ολοκληρώνει με under, που δίνεται στο 1,90 από την bet365. Όμοιο είναι και το σκηνικό στις αναμετρήσεις της Λεβερκούζεν, με τη διαφορά ότι συγχρόνως δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα κανένα γκολ. Σκοράρει όμως και με το σταγονόμετρο, μετρώντας μόλις ένα γκολ κατά μέσο όρο στα τέσσερα ματς που έχει δώσει για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog