H κωλοτούμπα του αιώνα είναι... στα σκαριά! Όλα δείχνουν ότι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα μένουν στην Σούπερ Λίγκα (θα αφαιρεθούν βαθμοί) καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την αρχική απόφαση!


Αυτό και ήταν... ανατροπή! Όπως μετέδωσε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο Novasport fm η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και έτσι οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν πρόκειται να υποβιβαστούν στην Football league, αλλά θα την... γλιτώσουν με μια αφαίρεση βαθμών από το επερχόμενο πρωτάθλημα. Για τον Βόλο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αφαίρεση 10 βαθμών και για την Καβάλα για... κάτι λιγότερο...
Δεν χωράει αμφιβολία ότι αν επιβεβαιωθεί η απόφαση αυτή θα σηκώνει πολύ συζήτηση και φυσικά θα προκαλέσει κύμα αντιδράσεων από άλλες πλευρές!

Τέλος η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε πως οι ποινές σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη δεν αλλάζουν...
 
«Τρενάρουν» την απόφαση;
Η κατακραυγή που έπεσε από την στιγμή που... διέρρευσε η πληροφορία για παραμονή της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου μάλλον θορύβησε κάποιους. Έτσι τα τελευταία λεπτά προέκυψε μια ακόμη πληροφορία που θέλει την τελική απόφαση να μην ανακοινώνεται σήμερα. Ίσως όπως και η αρχική απόφαση έτσι κι αυτή να γίνει γνωστή τα... ξημερώματα!