Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πολέμης: «Τα λεφτά μου πίσω!»

Πολέμης: «Τα λεφτά μου πίσω!» 
 
Τα λεφτά του πίσω ζητάει… ο Αδαμάντιος Πολέμης ο μοναδικός μέτοχος που είχε συμμετάσχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

 
Με άλλα λόγια εκεί που στους «πράσινους» κυνηγάνε το… ευρώ με το τουφέκι προκειμένου να ολοκληρωθεί –καταρχάς- ο μεταγραφικός σχεδιασμός, πλέον θα το βλέπουν με το κιάλι, αφού το μοναδικό ποσό που υπήρχε διαθέσιμο στα ταμείο της ομάδας, τα 256 χιλιάδες ευρώ του κ. Πολέμη, ανακαλείται –και αυτό- από τον κάτοχό του!
 
Η απόφαση του Αδαμάντιου Πολέμη ακολουθεί την αποχώρησή του από τη διοικούσα επιτροπή και έγινε γνωστή με σχετική επιστολή σύμφωνα με την οποία αιτείται την επιστροφή των χρημάτων που είχε καταθέσει στην περιβόητη Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ, στην οποία ήταν οπ μόνος που είχε λάβει μέρος.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως όχι μόνο η απραξία, αλλά κυρίως η παντελής απουσία των μεγαλομετόχων από τα κοινά και γενικώς από τα θέματα που αφορούν των Παναθηναϊκό έφεραν στα όριά του και τον κ. Πολέμη, ο οποίος –να θυμίσουμε- βοήθησε ενεργά αναλαμβάνοντας –ουσιαστικά- τα ηνία την ομάδα και κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όταν αυτή έμεινε «ακέφαλη».
Μάλιστα, τις προθέσεις του σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων ο κ. Πολέμης τις είχε γνωστοποιήσει προ ημερών, αξηγώντας ακριβώς πως αιτία στάθηκε η μη συμμετοχή των υπόλοιπων Μετόχων στην σχετική Αύξηση Κεφαλαίου, με αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν «στεγνό» το ταμείο της ομάδας!

Κι όλα αυτά την ώρα που το φετινό ταμειακό έλλειμα του Παναθηναϊκού υπολογίζεται να φτάσει στα 25 εκ. ευρώ!!!


Λεβερκούζεν για Μπούμσονγκ

Μέσα σε όλα αυτά, "έσκασε" και το ενδιαφέρον της Μπάγερ Λεβερκούζεν -αυτή τη φορά- για το Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Το αντίστοιχο της Βόλφσμπουργκ έχει γίνει... σίριαλ και όπως όλα δείχνουν η Λεβερκούζεν είναι η νέα "μνηστήρας" του Γάλλου στόπερ.

Οι "ασπιρίνες" είχαν πολλά κενά στην άμυνά της στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα (ήττα με 2-0 από την Μάιντς) και πλέον στρέφουν τα "δίχτυα" τους στον Μπουμσόνγκ προκειμένου να βρουν λύσεις.

 sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog