Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Παρουσιάστηκαν Ορμπάιθ και Αμπντούν

«Τελειώσαμε με Ορμπάιθ και Αμπντούν» 
 
Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού τελείωσαν, όπως τόνισε ο Γιάννης Μώραλης στην παρουσίαση των Πάμπλο Ορμπάιθ και Τζαμέλ Αμπντούν, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8) στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. «Νομίζουμε ότι το ρόστερ μας είναι πλήρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο δ' αντιπρόεδρος των πρωταθλητών.

Από την πλευρά τους οι δύο παίκτες δήλωσαν χαρούμενοι που θα φορούν τα ερυθρόλευκα και υποσχέθηκαν να δώσουν τα πάντα για την επίτευξη των στόχων των πρωταθλητών.

Ο Αμπντούν πήρε τη φανέλα με το νούμερο 93 και ο Ορμπάιθ αυτή με το 31, ενώ και οι δύο παίκτες πήραν από τον Γιάννη Μώραλη και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γιάννη Βρέντζο, από ένα βιβλίο με την ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν παρών στην παρουσίαση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στη σημερινή και τελευταία παρουσίαση. Στην παρουσίαση δύο σημαντικών παικτών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κλείνει ευχάριστα η μεταγραφική περίοδος. Νομίζουμε ότι το ρόστερ μας είναι πλήρες, έτοιμο να ανταποκριθεί στους στόχους που είναι πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης.

Και πρόσθεσε για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και επηρεάζει τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό να συνεχιστεί ομαλά το πρωτάθλημα, να παίζουμε ποδόσφαιρο γιατί είναι πρωτόγνωρο παγκοσμίως για μία ομάδα να δίνει τον πρώτο της επίσημο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εμάς η κλήρωση μας έφερε να παίζουμε με την ομάδα Α και την ομάδα Β, που δεν ξέρουμε και ποιες είναι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα λυθούν τα προβλήματα για να μάθουμε τις 3 ομάδες που λείπουν».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, τόνισε μεταξύ άλλων για τον απολογισμό των μεταγραφών: «Είμαστε αρκετά χαρούμενοι με αυτά που έχουν ολοκληρωθεί λαμβάνοντας υπόψιν τις πολλές δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στην ελληνική οικονομία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να γίνουν οι επενδύσεις. Σε σχέση με αυτά που είχαμε πει, θεωρώ ότι όλοι όσοι συμμετείχαμε είμαστε ευχαριστημένοι και ότι και ο πρόεδρος έκανε την υπέρβαση που είχε υποσχεθεί.
Σημαντικό σημείο της φετινής ενίσχυσης ήταν η απόκτηση νεαρών παικτών για να χτίσουμε τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει και στο μέλλον ο Ολυμπιακός.
Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά που γίνεται και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που είναι κοντά και έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα να στηρίξει την ομάδα και περιμένουμε να δηλώσει παρών στο γήπεδο όσο πιο δυνατά μπορεί».



Αμπντούν: «Περήφανος στον Ολυμπιακό»
Ο Τζαμέλ Αμπντούν επεσήμανε: «Είμαι πολύ περήφανος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό, ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και θα δουλέψω σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εύχομαι να κάνουμε καλή σεζόν και να ανταποκριθούμε στους στόχους μας. Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά δεν θα αργήσει αυτή η μέρα γιατί δουλεύω πολύ δυνατά, θα είμαι πολύ σύντομα έτοιμος. Για μένα σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να κάνω τη δουλειά μου, αυτά που μπορώ για να ανταπεξέλθω σε αυτά που ζητούν από μένα».

Οσο για το πού προτιμά να παίζει και για την παρουσία του Μιραλάς, επεσήμανε: «Παίζω εξίσου και αριστερά και δεξιά, δεν έχω προτίμηση. Οσο για τον Μιραλάς, τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε παίξει αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς όταν γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους στο σύλλογο. Από τη στιγμή που φοράμε την ίδια φανέλα είμαστε όλοι φίλοι».
 


Ορμπάιθ: «Πρόκληση και τιμή»
Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Ορμπάιθ επεσήμανε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Είναι τιμή για μένα να παίξω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι πρόκληση για μένα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το πόσο δύσκολο είναι να φεύγει μετά από 12 χρόνια από μία ομάδα και πόσο θα τον βοηθήσει η παρουσία πολλών Ισπανών στον Ολυμπιακό, ο Ορμπάιθ είπε: «Για μένα είναι απίστευτη τιμή που παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια ιστορική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μια πρόκληση αυτή η αλλαγή για μένα, ένα κίνητρο για να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να έρθω να παίξω σε μεγάλο και ιστορικό σύλλογο».

Για το συναγωνισμό που θα υπάρχει στη μεσαία γραμμή με την παρουσία παικτών όπως ο Ιμπαγάσα, ο Μακούν, ο Φέισα, ο Μοντέστο, ο Ορμπάιθ είπε: «Είναι καλό για την ομάδα και θα ωφεληθεί από τον ανταγωνισμό. Αυτό βοηθά τους παίκτες. Φέτος υπάρχουν πολλά ματς και θα δοθούν λεπτά συμμετοχής. Εγώ περιμένω να έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα, καθώς γι' αυτό ήρθα».

Για το ότι είναι δανεικός για 1 χρόνο και το τι σκέφτεται για μετά, αν θα συνεχίσει ή θα επιστρέψει στη Μπιλμπάο, ο Ορμπάιθ τόνισε: «Ηρθα για να δουλέψω, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και να δείξω στον κόσμο και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως στον κόσμο που είναι απαιτητικός, ότι είμαι παίκτης που μπορούν να βασίζονται πάνω μου. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει τι εξέλιξη θα έχει η καριέρα μου».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν η οικονομική κρίση επηρέασε κάποιες μεταγραφές που θα έκανε ο Ολυμπιακός, όπως και η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Βρέντζος σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες που ήρθαν και ήταν αυτοί που εξαρχής θέλαμε και είμαστε χαρούμενοι. Φυσικά αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βοηθούν την εικόνα του διεθνώς. Το καλύτερο θα είναι να πέσουν τα φώτα στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι ποδοσφαιριστές».

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog