O Βιτόλο χάρισε στον ΠΑΟΚ τα δεδουλευμένα και έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται άμεσα στο Κίτσμπουελ!



Ο αμυντικός μέσος, μαζί με τους εκπροσώπους του (τον Έλληνα και τον Ισπανό) ολοκλήρωσαν το ραντεβού τους με τον πρόεδρo του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα και ο Βιτόλο είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Τα πράγματα είχαν δείξει από χθες πως ο Βιτόλο θα άνοιγε την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα και το... διαζύγιο επισιμοποιήθηκε με το σημερινό και τελευταίο ραντεβού.

Στη συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο 28χρονος άσος επέμεινε στη θέση του τονίζοντας πάνω από δέκα φορές: «Θέλω να φύγω. Δεν μπορώ να καθίσω άλλο». Και έτσι έγινε.
Ο Βιτόλο είπε προς τον Ζήση Βρύζα πως θα χαρίσει και ένα πολύ μεγάλο ποσό από τα δεδουλευμένα του (του οφείλονται περίπου 350.000 ευρώ). Πάντως, ο Βρύζας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στην υπόθεση του Ισπανού, μια και είχε πάρει την απόφασή του και δεν την άλλαζε με τίποτα.


«Κλεισμένος» από Παναθηναϊκό
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος έχει προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, τη Σανταντέρ και τη Βιγιαρεάλ. Όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Παιανίας αφού θεωρείται κλεισμένος από το «τριφύλλι», έχοντας συμφωνήσει προφορικά με τους «πράσινους». Ο 28χρονος άσος όπως έχουμε γράψει εδώ και δύο μέρες, θα αναρτήσει και δήλωση για τους λόγους της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκει μια αξιόπιστη λύση στη θέση του αμυντικού χαφ, με έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στο προφίλ που έψαχνε ο Φερέιρα και παράλληλα έχει επίγνωση της ελληνικής πραγματικότητας μετά τις εμπειρίες που απέκτησε σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Βιτόλο θα μεταβεί άμεσα, πιθανότατα αύριο στο Κίτσμπουελ και το πλεονέκτημα που έχει είναι ότι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερος κόπος για να προλάβει τον... ρυθμό των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού», δεδομένου ότι ξεκίνησε κανονικά προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ κι έχει χάσει μόνο τις τελευταίες προπονήσεις εξαιτίας των εξελίξεων που επέσπευσαν την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.