Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Να είμαστε πιο προσεκτικοί"


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αφού είχε ετοιμάσει το υλικό στο βίντεο κάλεσε και συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές του στην αίθουσα παρουσίασης και ανάλυσης των αντιπάλων σε μια προβολή περίπου 45 λεπτών.


Ο Πορτογάλος τεχνικός που σταματούσε πολλές φορές το βίντεο για να δείχνει πως θα έπρεπε να αντιδράσουν οι "πράσινοι" σε φάσεις που θεωρούσε λάθος είπε αρχικά στην ομιλία του:

"Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος με την εικόνα μας και σίγουρα δεν θα σας δείξω τα καλά" είπε αρχικά και συνέχισε: "Μπήκαμε χαλαρά και χωρίς συγκέντρωση στα πρώτα δέκα λεπτά με αποτέλεσμα να δεχτούμε φάσεις τις οποίες δεν πληρώσαμε.


Εν συνεχεία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και για ένα διάστημα μετά το 30ο λεπτό του πρώτου μέρος και φυσικά στα τελευταία λεπτά πάλι χάσαμε τη συγκέντρωση μας, δεν κρατήσαμε την μπάλα και το πληρώσαμε με το γκολ που δεχτήκαμε".

Εν συνεχεία ο 65χρονος τεχνικός αναφέρθηκε τις στημένες φάσεις των Δανών τονίζοντας: "Δείτε τις τοποθετήσεις σας. Δεν είναι αυτά που έχουμε πει και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις".

Από την αναφορά του δεν θα έλειπε και η φάση στο φινάλε που στοίχισε την ισοφάριση, λέγοντας: "Η Οντένε έκανε δυο φορές την ίδια φάση. Την μια ομάδα δεν μπήκε γκολ την άλλη μπήκε.  Καταλαβαίνω τη κούραση αλλά δεν είναι δυνατόν να κάνουμε το ίδιο λάθος δυο φορές. Να είμαστε πιο προσεχτικοί".
Πηγή: stoiximata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog