Στην επικύρωση της βαθμολογίας προχώρησε η Super League, τη Δευτέρα. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των ομάδων, με τον Κώστα Πηλαδάκη να αποχωρεί, ενώ τόνισε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη ώστε να μην ζημιωθεί η Λάρισα.
 
Παρόμοιες ήταν οι αντιδράσεις και από την πλευρά άλλων ομάδων, που είχαν ταχθεί εναντίον της επικύρωσης της βαθμολογίας.

Η επικύρωση έγινε με επτά ψήφους υπέρ, τέσσερις κατά και δυο λευκά, από τους Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Από τη διαδικασία απουσίαζαν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε χαρακτηριστικά: "Στην επίσημη ανακοίνωση θα γίνουν απολύτως δεκτές όσες αποφάσεις διαιτητικών οργάνων ληφθούν".


Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:
 
«Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:

1.
Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.
2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.
3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου». 
 
novasports.gr