Ο Σισέ άφησε τον Παναθηναϊκό και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Γιόσου Σαριέγκι να είναι ο νέος captain του τριφυλλιού, ύστερα από συζήτηση του Φερέιρα και ψηφοφορία των παικτών στο Κίτσμπουελ. Κατσουράνης, Τζόρβας, Λέτο οι άλλοι τρεις!Η απόχωρηση του Τζιμπρίλ Σισέ εκτός από μεγάλο κενό στην επίθεση, άφησε και ανοιχτό «θέμα» με την αρχηγία. Οι επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» ξεκινούν σε λιγότερο από είκοσι μέρες και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φώναξε χθες πέντε εκ των παλιών για να συζητηθεί το θέμα.
Κατσουράνης, Τζόρβας, Σαριέγκι, Λέτο και Βύντρα μίλησαν με τον Πορτογάλο, ο οποίος νωρίτερα είχε ενημερωθεί από τον Γιώργο Καραγκούνη ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στη διαδικασία με το περιβραχιόνιο. Το ίδιο επεσήμανε και ο Λουκάς Βύντρα και αποφασίστηκε το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία.


Σαριέγκι, Τζόρβας, Κατσουράνης και Λέτο ήταν οι υποψήφιοι στις... εκλογές που έγιναν το πρωί της Δευτέρας στο ξενοδοχείο. Πρώτος βγήκε ο Βάσκος στόπερ, ο οποίος διανύει την πέμπτη του χρονιά στο «τριφύλλι» και ακολούθησαν οι Κατσουράνης, Τζόρβας και Λέτο.

gazzetta.gr