Ο Σισέ άφησε τον Παναθηναϊκό και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον Γιόσου Σαριέγκι να είναι ο νέος captain του τριφυλλιού, ύστερα από συζήτηση του Φερέιρα και ψηφοφορία των παικτών στο Κίτσμπουελ. Κατσουράνης, Τζόρβας, Λέτο οι άλλοι τρεις!



Η απόχωρηση του Τζιμπρίλ Σισέ εκτός από μεγάλο κενό στην επίθεση, άφησε και ανοιχτό «θέμα» με την αρχηγία. Οι επίσημες υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» ξεκινούν σε λιγότερο από είκοσι μέρες και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φώναξε χθες πέντε εκ των παλιών για να συζητηθεί το θέμα.
Κατσουράνης, Τζόρβας, Σαριέγκι, Λέτο και Βύντρα μίλησαν με τον Πορτογάλο, ο οποίος νωρίτερα είχε ενημερωθεί από τον Γιώργο Καραγκούνη ότι δεν θέλει να πάρει μέρος στη διαδικασία με το περιβραχιόνιο. Το ίδιο επεσήμανε και ο Λουκάς Βύντρα και αποφασίστηκε το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία.


Σαριέγκι, Τζόρβας, Κατσουράνης και Λέτο ήταν οι υποψήφιοι στις... εκλογές που έγιναν το πρωί της Δευτέρας στο ξενοδοχείο. Πρώτος βγήκε ο Βάσκος στόπερ, ο οποίος διανύει την πέμπτη του χρονιά στο «τριφύλλι» και ακολούθησαν οι Κατσουράνης, Τζόρβας και Λέτο.

gazzetta.gr