Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το ραντεβού με Μπόλονι και ο βοηθός Χοακίμ Πρέτο

 
 
Πότε αναμένεται η συνάντηση του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Ρουμάνο τεχνικό και ποιο είναι το πορτογαλικό δεξί χέρι που θα έχει μαζί του και στον ΠΑΟΚ
 
Στον ΠΑΟΚ δεν εκφράζουν ανησυχία σε ό,τι έχει να κάνει με το αν ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, μετά και τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι για τον Ρουμάνο τεχνικό υπάρχουν προτάσεις από την εθνική Ρουμανίας, την Μαρσέιγ και τελευταία και από την Στεάουα. 

Θεωρούν ότι στο ραντεβού που είχε μαζί του ο Παντελής Κωνσταντινίδης μπήκαν οι βάσεις για τη συμφωνία που θα επικυρωθεί στο τετ-α-τετ που θα έχει μαζί του ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Η τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ ανέφερε ότι η συνάντηση των δύο ανδρών αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή χρόνο και τον τόπο του . Σύμφωνα με πληροφορίες του olaPAOK.gr, το πιο πιθανό είναι να γίνει την Τρίτη (7/6) στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να αποκλείεται και η περίπτωση να μεταβεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο εξωτερικό.


Βοηθός του Μπόλονι ο Χοακίμ Πρέτο
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Λάζλο Μπόλονι, αν συμφωνήσει τελικά με τον ΠΑΟΚ, θα φέρει μαζί του ένα βοηθό. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτός θα είναι ο Πορτογάλος Χοακίμ Πρέτο, ο οποίος αποτελεί το δεξί χέρι του 58χρονου τεχνικού σχεδόν σε όλες τις ομάδες που δούλεψε. Πρόκειται για 52χρονο Πορτογάλο κόουτς (διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Μπόλονι), με τον οποίο ο Μπόλονι συνεργάστηκε για πρώτη φορά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έκτοτε τον είχε μαζί του στη Ρεν, τη Μονακό, την Αλ Τζαζίρα, την Σταντάρ Λιέγης και την Αλ Γουάντα. Για τον Πρέτο έχει ήδη γίνει μία πρώτη συζήτηση του Μπόλονι με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.  
 
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog