Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ώρα της προφυλάκισης!

 
 
Ακόμη και τον δρόμο για τον Κορυδαλλό ίσως πάρουν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων για τα στημένα παιχνίδια όπως αποκαλύπτει η Σοφία Φασουλάκη, καθώς υπάρχουν αδικήματα που επιτρέπουν προφυλάκιση!  


 
Σκληρή θα είναι η αναμέτρηση των κατηγορουμένων με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας, ενώ κανείς δεν μπορεί να ...στοιχηματίσει για την ποινική έκβαση της υπόθεσης, αφού το παιχνίδι έχει περάσει στο γήπεδο της δικαιοσύνης!
Πρωτοκλασάτα και μη "ονόματα" που εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια, θα περάσουν αύριο το κατώφλι του 9ου τακτικού ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσουν για βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για σύσταση και διοίκηση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίασης, απάτης, δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Τα αδικήματα, όπως εκτιμούν έγκριτοι νομικοί, επιτρέπουν σε κάποιες περιπτώσεις την προφυλάκιση, γεγονός ωστόσο που θα συνεκτιμηθεί από τις δικαστικές αρχές σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του κατηγορουμένου, με το εάν είναι ύποπτος φυγής, αλλά και σε συνδυασμό με το....παρελθόν του και το κατά πόσο αυτό είναι βεβαρημένο ποινικά.

Όπως έλεγαν οι ίδιοι νομικοί στο gazzetta διαφορετική θα είναι η ποινική μεταχείρηση κατηγορουμένου, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές και βαρύνεται με ένα μόνο αδίκημα και διαφορετικά θα κριθεί εκείνος για τον οποίο υπάρχουν υπόνοιες ότι έχει κάνει ενέργειες για να προετοιμάσει την φυγή του ή εκείνος που συνοδεύεται με ένα "λερωμένο" ποινικό μητρώο...


Η ρελάνς του Μάκη!
Η αυριανή μέρα πάντως αναμένεται μακρά, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείονται και οι εκπλήξεις, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Μάκης Ψωμιάδης θα κάνει την ρελάνς, εμφανιζόμενος και παραδίδοντας εαυτόν στην ασφάλεια για να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση ο γιος του Σταύρος.
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι θα προσπαθήσουν να "ρίξουν" το σε βάρος τους κατηγορητήριο υποστηρίζοντας ότι ούτε το πόρισμα ούτε όμως και οι συνομιλίες από το ειδικό μηχάνημα της ΕΥΠ έχουν αποτυπώσει την πραγματικότητα, την οποία οι ίδιοι θα προσπαθήσουν να βάλουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Ποιες είναι αυτές; 
Ότι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν τον δικό τους " κώδικα επικοινωνίας " και πως όσα περιγράφονται είναι σχολιασμός και επ' ουδενί διάπραξη παράνομων πράξεων. "Πρόκειται για ποδοσφαιρική αργκό" θα ισχυριστούν οι κατηγορούμενοι, των οποίων οι συνήγοροι υπεράσπισης έχουν ήδη έτοιμα τα απολογητικά υπομνήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog