Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ώρα προτάσεων για Σισέ


Την ώρα που ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ιγκλί Τάρε, δηλώνει άγνοια για διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό πληροφορίες από την Αγγλία κάνουν λόγο για πρόταση της Νιουκάστλ που καταφθάνει.

 
Μπορεί τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο ο Ιγκλί Τάρε, τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων, αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή με δηλώσεις που έκανε στην «Sportday».

«Ξέρω. Θα με ρωτήσετε για τον Σισέ», είπε ο Aλβανός πρώην παίκτης, νυν τεχνικός διευθυντής και συνέχισε: «Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και αρχίζουν όλοι να γράφουν. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όσο γι’ αυτό που λένε ότι θα ταξιδέψει κάποιος από την ομάδα μου στην Αθήνα, εγώ δεν γνωρίζω κάτι».

Την ίδια ώρα πληροφορίες από την Αγγλία έλεγαν ότι η Νιούκαστλ ετοιμάζει πρόταση για τον Γάλλο. Οι «Καρακάξες» δεδομένα θέλουν τον Τζιμπρίλ, ωστόσο έχουν και άλλες περιπτώσεις στην λίστα τους. Πάντως μέσα στα πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να υπάρχει σίγουρα κάποια πρόταση.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog