Παράνομες αναμένεται να κρίνει τις μεταγραφές του Ηρακλή, η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ. Εάν ανακαλέσει όλες τις μεταγραφές, τότε είναι πολύ πιθανός ο υποβιβασμός.
 

Η απόφαση αυτή, που αναμένεται να επικυρωθεί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Την σχετική απόφαση θα πάρει το απόγευμα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες ζητούν να αφαιρεθούν επτά βαθμοί από το «Γηραιό» για διαστρέβλωση αγώνα κι έτσι στην τελική βαθμολογία ο Αστέρας θα βρεθεί πάνω από τον Ηρακλή και θα σωθεί.


Αν, ωστόσο, αποφασιστεί πως πρόκειται όχι για διαστρέβλωση αποτελέσματος, αλλά για δυσφήμηση, τότε ο Αστέρας δεν ευνοείται καθώς προβλέπει άμεσο υποβιβασμό και άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μίας επιπλέον ομάδας από τη Football League.


Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ηρακλή αναμένεται να ζητήσουν αναβολή από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, καθώς προτίθενται να καταθέσουν έφεση.