Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

 

Η μεγάλη ώρα για τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ έφτασε, καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Ελλάδας (ΝΕΤ, CONN-Χ TV, 20.30).
 
Το ματς της χρονιάς δίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατρόμητος και ΑΕΚ. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, ενώ από την άλλη η «Ένωση» επιθυμεί να σώσει μια κακή χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3 με στόχο να βραχυκυκλώσει στη μεσαία γραμμή την ΑΕΚ, να πάρει την κατοχή και να κυνηγήσει το γκολ. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ιτάνζ.


Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπαζίνσκι μαζί με τον Σαμπού που θα πάρει τη θέση του Ολιβέιρα. Δεξιά θα παίξει ο Σκόνδρας και αριστερά ο Νάστος. Στη μεσαία γραμμή οι τρεις που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός είναι οι Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας και Σφακιανάκης, οι οποίοι έχουν σηκώσει το βάρος στα τελευταία ματς.


Για την επίθεση ο 41χρονος προπονητής θέλει έναν απελευθερωμένο Καμαρά και γι αυτόν θα τον βάλει στο δεξί άκρο, ο Σαγκανοόφσκι αριστερά και σε ρόλο σέντερ φορ ο Αναστασάκος.


Από την άλλη πλευρά ο Μανόλο Χιμένεθ θα επιλέξει το 4-4-2 με «ρόμβο». Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του και να πάρει από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Με αυτό το σύστημα εξάλλου, η ΑΕΚ έφτασε σε σημαντικές νίκες.


Ο Σάχα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του, τους Δέλλα ή Μανωλά, Ματέος και στα πλάγια τους Καράμπελα και Γεωργέα. Την τετράδα της μεσαίας γραμμής θα συνθέσουν οι Ντιόπ, Μίτσελ ή Λαγός, Μάκος και Λυμπερόπουλος.


Στην επίθεση μία θέση θα πάρει ο Σκόκο, ωστόσο προβληματισμός υπάρχει για τον παρτενέρ του αν δηλαδή θα ξεκινήσει ο Μπλάνκο ή ο Μπαχά. Ο Μαροκινός δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά δεν αποκλείεται τελικά ο Χιμένεθ να προτιμήσει το φονικό ένστικτο του Αργεντινού.




gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog