Πρωτοφανή και τρομακτικά επεισόδια σε τελικό Κυπέλλου, πριν και μετά τον αγώνα, αμαύρωσαν την μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ. Γελάει όλος ο πλανήτης με τα χάλια μας!
Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο ήταν προγραμματισμένος για τις 20:30, ωστόσο άργησε για πέντε περίπου λεπτά. Ο λόγος ήταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Για πολλά λεπτά οι «κιτρινόμαυροι» με τους «κυανόλευκους» χούλιγκαν είχαν έρθει στα χέρια και έπεσε πολύ ξύλο. Θα ρωτήσετε και με το δίκιο σας όμως ποια επεισόδια, μιας και η ΝΕΤ ως δεύτερος Χουντίνι τα εξαφάνισε. 

Η ελληνική τηλεόραση την στιγμή που οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν γυρίσει (την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου) για να δουν τι συμβαίνει, δεν έδειξε το παραμικρό. Πραγματικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την λογική αυτή, από την στιγμή μάλιστα που ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να μην αρχίσει στην ώρα του ο τελικός από αυτά τα επεισόδια.
Μέσω των φωτογραφιών μπορείτε να δείτε τα αίσχη στο ΟΑΚΑ, αίσχη που δεν έδειξε ξαναλέμε η τηλεόραση προκαλώντας το λιγότερο άσχημη εντύπωση.








Πηγή:
www.gazzetta.gr