Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Οι καταθέσεις «οδηγούν» την υπόθεση




Ο Γιώργος Δαλούκας κατέθετε επί μιαμιση ώρα στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου και προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες για πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε «δεν δωροδοκήθηκα και δεν θα δωροδοκηθώ ποτέ. Δεν με ενόχλησε κανείς για δωροδοκία». 


Από την έως τώρα διαδικασία έχουν προκύψει στοιχεία για την συνέχιση της υπόθεσης και από Δευτέρα πρόθεση είναι να καλέσει ο Εισαγγελέας τους κ.κ. Πιλάβιο και Βασσάρα οι οποίοι και θα καταθέσουν την Τετάρτη (16/3). Ο Δαλούκας δεν έχει στείλει επιστολή στην ΟΥΕΦΑ, ενώ ζήτησε ηθική αποκατάσταση και επιστροφή στους πίνακες, παραδεχόμενος, παράλληλα, ότι δέχεται πιέσεις.
Εδωσε μάλιστα και το όνομα του ανθρώπου που όπως υποστηρίζει του τηλεφώνησε πριν το ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό και του άσκησε πίεση, χωρίς να κάνει λόγο δωροδοκίας.

Όσον αφορά στο... διάσημο -πλέον- πέναλτι, που είχε δώσει υπέρ του Παναθηναϊκού, στο παιχνίδι με τον Άρη, φέρεται να είπε: «Έκανα ένα ανθρώπινο λάθος και αυτό πληρώνω τώρα».

Οι κ.κ. Πιλάβιος και Βασσάρας θα κληθούν για την διασταύρωση των πληροφοριών. Οι κατηγορίες είναι για δωροδοκία και εκβίαση και εφόσον το αδίκημα της εκβίασης μετατραπεί σε κακούργημα βάσει των καταθέσεων, θα προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αθλητικό εισαγγελέα καλύπτουν οι καταθέσεις και δεν τον ενδιαφέρει α οι κασέτες είναι γνήσιες.

Δεν αναμένεται να κληθούν στην παρούσα φάση οι κ.κ. Πατέρας, Μαρινάκης και Μπέος ως μάρτυρες, γιατί δεν προκύπτει εμπλοκή τους, όμως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθούν αργότερα. 

Τα αδικήματα που προκύπτουν από την μέχρι τώρα διαδικασία είναι της δωροδοκίας και εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά μπορεί να μετατραπούν σε κακούργημα. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog