Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Π.Α.Ο.: Σιωπηρή τιμωρία σε Γκοβού

 

Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή αποφάσισε να αφήσει τους Σίντνεϊ Γκοβού και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

 
Κι ενώ για τον Γάλλο αμυντικό, ο λόγος είναι ότι έχει χάσει μεγάλο αριθμό προπονήσεων, ο συμπατριώτης του φαίνεται ότι πληρώνει το... "μάρμαρο" για την αντίδρασή του κατά τη διάρκεια της αντικαταστασής του στο ματς με τη Λάρισα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λέτο.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, ακολουθώντας μάλιστα ένα έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις, εκτός των Πλεσί και Καρνέζη που έκανα ατομικό.


Σε αντίθεση με τους δύο Γάλλους, τόσο οι Σωτήρης Νίνης που δεν είχε προπονηθεί όλες τις προηγούμενες μέρες, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, επιλέχθηκαν από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.


www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog