Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο Άρης γιόρτασε τα 97 χρόνια του

Arisfc.png
 Την ενότητα του Άρη επιβεβαίωσαν τα στελέχη του στη γιορτή για τα 97α γενέθλια του συλλόγου, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Α.Σ. Σ' αυτήν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Άρη, καθώς και αθλητές του συλλόγου. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο.

Ο Πρόεδρος του Α.Σ. Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, επισήμανε: «Είμαστε περήφανοι που η ομάδα μας έδωσε αίγλη. Να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά για να διεκδικήσουμε όσα ανήκουν στον Άρη. Με τίτλους και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θανάσης Αθανασιάδης, είπε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθατε σήμερα εδώ να τιμήσετε με την παρουσία σας μια ιδιαίτερη μέρα. 97 χρόνια γεμάτα δράση, αγώνες και εξέλιξη που έφεραν τον Άρη ψηλά».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Γιάννης Δαμιανίδης, τόνισε: «Με την παρουσία μας εκφράζουμε όλοι τη δυναμική του συλλόγου μας τα 97 αυτά χρόνια. Πρέπει να έχουμε κουράγιο και δύναμη ώστε να οδηγήσουμε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας σε επιτυχίες. Ο Άρης ήταν και θα είναι δυνατός και θα παλέψουμε όλοι να τον κάνουμε καλύτερο».

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Γιάννης Γρανούζης, σημείωσε: «Να είμαστε γεροί, να θυμόμαστε το παρελθόν και να δούμε στο μέλλον και άλλες χαρές. Ο Άρης ανήκει στο λαό του και αυτό το κάνει πράξη η Λέσχη».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι εξής: η οικογένεια Αστέριου Γιουβανάκη - πρώην προέδρου Α.Σ. Άρης. Η οικογένεια Παναγιώτη Γούναρη - πρώην διοικητικού παράγοντα Α.Σ. Άρης. Η οικογένεια Σταμάτη Καραμανλή - πρώην προέδρου ΠΑΕ Άρης και διοικητικού παράγοντα Α.Σ. Άρης. Ο Σταύρος Λαμπριάκος - πρώην ποδοσφαιριστής και η Ανδρομάχη Δόμβρου - πρώην αθλήτρια στίβου, μπάσκετ, βόλεϊ, καθώς και προπονήτρια βόλεϊ.


www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog