Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αθωώθηκε ο Μιραλάς!

Αθωώθηκε και παίζει

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ολυμπιακό. Ο Κέβιν Μιραλάς αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και παίζει κανονικά με τον Άρη. Καθοριστική η συμβολή του αθλητικού εισαγγελέα.

 
Ο κ. Ανδρέας Φάκος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία ζήτησε την τιμωρία μίας αγωνιστικής και όχι δύο για τον Βέλγο επιθετικό, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος των «ερυθρολεύκων».

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του αθλητικού εισαγγελέα για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Βέλγο άσο. Αποτέλεσμα ήταν η ποινή να πέσει στη μία αγωνιστική, την οποία και είχε εκτίσει στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, οι δικηγόροι του Ολυμπιακού τόνισαν πως η ενέργεια του Βέλγου επιθετικού συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και έργω ή λόγω εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων αποσύρθηκαν περίπου στις 10:30 για να προβάλουν το βίντεο με την επίμαχη φάση, να αναζητήσουν στο αρχείο τις φάσεις για τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεώρησαν πως υπάρχει δεδικασμένο και στη συνέχεια να βγάλουν την απόφασή τους.


www.gazzetta.gr

2 σχόλια:

  1. επειδη ηταν παικτης του ολυμπιακου.Αν ομως ηταν του παοκ δεν θα γινοταν αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog