Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Χάνει τον Άρη ο Μιραλάς, έφεση από τον Ολυμπιακό

 

Σύγχυση προέκυψε σχετικά με την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς για την αποβολή του στην Τούμπα. Στον επιθετικό του Ολυμπιακού επιβλήθηκε ποινή 2 αγωνιστικών, που σημαίνει ότι χάνει το ματς με τον Αρη.


Απαρηγόρητος ο Μιραλάς για την απόφαση της  ΕΠΟ και αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση, αυτή καθαυτή, αλλά και τη χρονική στιγμή που αποφάσισαν να τον ενημερώσουν.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα Γαύρος, ο Κέβιν Μιραλάς τόνισε: «Τί να πω; Δεν το πιστεύω. Έπειτα από δέκα μέρες με τιμωρούν ξανά; Τώρα το θυμήθηκαν; Είναι δυνατόν;».

Σε σχετική ερώτηση, ο Βέλγος απαντά, μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς, πρέπει να σας πω πως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Ήθελα και θέλω να παίξω στο παιχνίδι με τον Άρη. Το περίμενα πως και πως. Είναι σημαντικό στην προσπάθεια μας για το πρωτάθλημα και δεν θα ήθελα να λείψω με τίποτα».

Οι "ερυθρόλευκοι" στηρίζονται στο άρθρο 10 παράγραφος 6 των κανονισμών σύμφωνα με το οποίο:
"Η παραπάνω απόφαση (σ.σ. η τιμωρία) εκδίδεται μέσα σε επτά ημέρες αφότου διαπράχθηκε η παράβαση. Αν δεν εκδοθεί απόφαση ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται μέχρι την έκδοσή της και το υπόλοιπο της ποινής εκτίεται μετά την έκδοση αυτής της απόφασης, που κοινοποιείται υποχρεωτικά σε 24 ώρες".


Το τι θα γίνει τελικά, θα περιμένει ως το μεσημέρι για να το μάθει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog