Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Φιλικό με φόντο… Ρεχάγκελ

Φιλικό με φόντο… Ρεχάγκελ

Σε δεύτερη μοίρα αναμένεται να περάσει η φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με τον Καναδά (17:00, Mega) στο AEL FC Arena, αφού η ΕΠΟ βρήκε την ευκαιρία να τιμήσει τον Ρεχάγκελ.

 
Ο Γερμανός πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο όπου και ολοκλήρωσε τη θητεία του στον πάγκο της και αναμένεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο του φιλικού αγώνα απέναντι στον Καναδά στο γήπεδο της Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Φερνάντο Σάντος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση ως επίσημο ματς, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ο Πορτογάλος προπονητής της Εθνικής θα παρατάξει την ελληνική ομάδα με 4-3-3.


Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χαλκιάς. Στην άμυνα θα αγωνιστούν Παπασταθόπουλος και Μόρας, με τον Τοροσίδη δεξιά και τον Τζαβέλλα αριστερά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν Κατσουράνης, Καραγκούνης και Νίνης. Στην επίθεση τον Λυμπερόπουλο θα πλαισιώσουν οι Σαλπιγγίδης και Φετφατζίδης.


Στον πάγκο της Εθνικής θα βρίσκονται οι: Σηφάκης, Βύντρα, Σιόβας, Σπυρόπουλος, Καφές, Μάκος, Κονέ, Γεωργιάδης και Μήτρογλου. Εκτός αποστολής έμειναν Σαμαράς και Α. Παπαδόπουλος.


Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Καναδά, Στέφεν Χαρτ, θα ξεκινήσει με τους: Χίρσφελντ, Καν, Στρέιθ, Γιάκοβιτς, Σταλτέρι, Χάτσινσον, Πατσέκο, Τζόνσον, Ντε Ροσάριο, Σίμπσον και Φρεντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog