Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αρίας: "Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα"




Ο Ντιέγκο Αρίας θα βρίσκεται στην κερκίδα στη σημερινή (22/1) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.  Ο Κολομβιανός μέσος δήλωσε στα "ΣΠΟΡ του Βορρά", ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί στην "καυτή" Τούμπα, ενώ τόνισε ότι σε μία εβδομάδα θα είναι 100% έτοιμος. 



Για την απόφασή του να έρθει στην Ευρώπη: "Για κάθε ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική είναι στόχος του να παίξει στην Ευρώπη και σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα. Με αυτόν τον τρόπο, αν δηλαδή καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη και να σταθεί με τους καλύτερους, έρχεται και η καταξίωσή του. Εγώ αισθάνομαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση και πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές διαφορές στον τρόπο ποδοσφαίρου. Ωστόσο, αν δεν παίξεις ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, δεν μπορείς να κρίνεις τις τεχνικές διαφορές. Άλλο το να παρακολουθείς και άλλο το να παίζεις. Όλα μέσα στο γήπεδο φαίνονται".



Για το βασικό κίνητρό του για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το τι γνωρίζει για την ομάδα: "Πριν έρθω εδώ, ενημερώθηκα αρκετά για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, που διαθέτει πολλούς φιλάθλους. Φιλάθλους που αγαπάνε την ομάδα "παθολογικά" και είναι πάρα πολύ φανατικοί. Είδα αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο, από αγώνες του ΠΑΟΚ, αλλά και από το κλίμα που δημιουργείται στο γήπεδο από τους οπαδούς της ομάδας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακοί και ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παίζει για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα ήταν το γεγονός ότι η νέα μου ομάδα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα με επιτυχία"!



Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και αν τον είδε: "Πράγματι, τον είδα. Η ομάδα έπαιξε με πολύ μεγάλο πάθος και μπόρεσε να πετύχει το σκοπό της, που ήταν να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Βιεϊρίνια πέτυχε ένα πολύ όμορφο και πολύ σημαντικό γκολ".



Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Τον αυριανό (σ.σ. το σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη) δε θα τον προλάβω, αλλά με μία εβδομάδα προπονήσεων θα είμαι 100% έτοιμος. Νομίζω πως, αν το κρίνει ο προπονητής μου ότι μπορώ, θα είμαι έτοιμος να προσφέρω σε όλους τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ και φυσικά στα ντέρμπι που ακολουθούν".



Για τους υπόλοιπους Λατίνους του ΠΑΟΚ: "Φυσικά και γνώριζα κάποιους από αυτούς. Όχι προσωπικά, αλλά από το ποδόσφαιρο. Ο Γκαρσία είναι ένας σπουδαίος παίκτης, με μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα. Έχει παίξει στη Μίλαν και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και τον Πάμπλο Κοντρέρας ήξερα, κυρίως από τη Χιλή, από την εθνική ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αμυντικός, με μεγάλη εμπειρία".





"Εγώ ήρθα για να παίξω μπάλα!"


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα μείνει, πιθανότατα, στο σπίτι όπου έμενε μέχρι πρότινος ο Φρανσίσκο Ζουέλα. Μάλιστα, ήταν το πρώτο σπίτι που του έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και εκείνος το διάλεξε κατευθείαν, λέγοντάς τους: "Καλό είναι, δε με ενδιαφέρει και τόσο, εγώ ήρθα για να παίξω μπάλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog