Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Κρέσιτς



Όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ από τη Κροατία, ο 27χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντάριο Κρέσιτς είναι στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου. 

"Ο Φαν Χάαλ διέταξε: Θέλω τον Κροάτη, φέρτε μου τον Κρέσιτς από τον ΠΑΟΚ", αναφέρει ο τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος, ο συντάκτης του οποίου επικαλείται "πολύ καλά πληροφορημένη πηγή από τη Γερμανία".
Βάσει όσων υποστηρίζει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Κρέσιτς ενδέχεται να μετακομίσει στο "Αλιάντς Αρένα" είτε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είτε το καλοκαίρι. Επισημαίνεται, πάντως, ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη του θέματος Νόιερ. Αν η μεταγραφή του Γερμανού τερματοφύλακα της Σάλκε δεν προχωρήσει, τότε ο πρώτος... επιλαχών είναι ο πορτιέρο του "Δικεφάλου", που "είναι νέος και έχει αποδείξει την κλάση του στον ΠΑΟΚ".
Ο Κροάτης δημοσιογράφος, μάλιστα, επικοινώνησε με τον Κρέσιτς, ο οποίος δε θέλησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φήμη, αλλά ούτε διέψευσε τα περί ενδιαφέροντος των Βαυαρών. "Θα μπορούσα να φύγω από τον ΠΑΟΚ ακόμη και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς έχω προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία", ήταν η απάντησή του.

"Θα ξέρω σε λίγες μέρες"
Οι  δηλώσεις του Κρέσιτς: "Σε μερικές ημέρες θα γνωρίζω περισσότερα, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο για την Μπάγερν. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από την Μπουντεσλίγκα και δυο-τρεις από συλλόγους της Serie A, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog