Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αραμπατζής: "Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά"


Ο Νίκος Αραμπατζής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sport 103 FM για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη του Σαββάτου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τη συνέχεια της χρονιάς.


Για το τι έφταιξε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και ο Ηρακλής δεν κέρδισε το παιχνίδι:
“Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι κυρίως για βαθμολογικούς λόγους, γιατί χρειαζόμασταν τους βαθμούς για τη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάπως νευρικοί και αγχωμένοι, γιατί θέλαμε να πετύχουμε γρήγορα κάποιο γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αν και δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις, να είμαστε νευρικοί και να μην έχουμε ηρεμία και μοιραία δεχθήκαμε το γκολ. Παρ' όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, πιέσαμε και ισοφαρίσαμε νωρίς, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη”.


Για την απώλεια βαθμών στα μέχρι στιγμής παιχνίδια στο Καυταντζόγλειο Στάδιο:
 “Σίγουρα το σκεφτόμαστε αυτό και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπήρχαν δύο τρία παιχνίδια όπου αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε να είχαμε 3-5 βαθμούς παραπάνω και να ήμασταν πολύ καλά τώρα. Αυτό όμως δεν το καταφέραμε και επειδή με το αν και το θα δεν γίνεται, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια όπου υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια. Για αυτό και θα πρέπει να δούμε πώς θα πάρουμε τους βαθμούς, ώστε να ξεπεράσουμε το άγχος και να μη χρειάζεται να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό”.


Για το ποιος από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες μέχρι το τέλος του 2010, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και για τους 16 του Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα είναι ο πιο σημαντικός:
“Νομίζω ότι είναι το ίδιο σημαντικά όλα τα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα όπως το φετινό, όπου όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά και κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός. Όπως και το παιχνίδι του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι στα μέτρα μας, όπου είναι χρέος μας να το κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση”.


Για την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή στα τελευταία παιχνίδια:
“Στα πρώτα παιχνίδια η άμυνά μας δύσκολα έτρωγε γκολ έχοντας και την τύχη με το μέρος μας στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Τώρα, στην παραμικρή ευκαιρία το πληρώνουμε. Μπορεί να γίνει ένα λάθος και να το πληρώσουμε. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, όπως έγινε και το Σάββατο με τον Εργοτέλη, όπου χωρίς να απειληθούμε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο, από μία ανύποπτη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σίγουρα παίζει ρόλο η συγκέντρωση, αλλά δεν έχει πέσει ιδιαίτερα η απόδοσή μας στην αμυντική λειτουργία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog