Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πιάνουν δουλειά στον Ηρακλή

Στο χορό των μεταγραφών μπαίνει και ο Ηρακλής. Από την στιγμή που εξασφαλίσθηκε το πιστοποιητικό η διοίκηση της ΠΑΕ στρέφει την προσοχή της στην στελέχωση του ρόστερ. Ενίσχυση σε όλες της γραμμές θέλει ο Μπουμπένκο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Μίκρα στο στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκονται ξένοι, αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μάλιστα έχει γίνει μια προεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα και όπως λέγεται πολύ σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο κατώφλι της Μίκρας είναι ο 24χρονος Τσέχος κεντρικός αμυντικός της Γιάμπλονετς, Γίρι Κρέιτσι (1.90 ύψος) και ο 30χρονος διεθνής Ιρλανδός στόπερ της Νόριτς, Γκάρι Ντόχερτι (1.88 ύψος). Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει με τον Ηρακλή και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι τελικές επαφές ώστε να αποτελέσουν και τυπικά παίκτες του ρόστερ.

Από την εγχώρια αγορά οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Σαϊτιώτη. Διαφορετικά σενάρια θέλουν τους ανθρώπους του Ηρακλή να έχουν προσεγγίσει τους Ταραλίδη και Φλαβίνιο, της Κέρκυρας. Ενώ πάντα στα υπόψιν βρίσκεται και ο Ζοέλ Επαλέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog