Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τα εισητήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Από την Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο(2010-2011), όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Μειωμένες σε σχέση με πέρσι οι τιμές για τους κατόχους.Πάντως τα ευχάριστα νέα για τους περσινούς κατόχους αφορά τις τιμές μιας και υπάρχει αισθητή μείωση της τάξης του 20%.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει:
ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-2011
"Με μειωμένες τιμές ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας 2010-2011, την Παρασκευή 25 Ιουνίου.Την περσινή αγωνιστική περίοδο χιλιάδες φίλαθλοι, συμμετείχαν, ως κάτοχοι κάρτας διαρκείας, στο ταξίδι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.Η παρουσία του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, χαρίζοντας ώθηση και δυναμική στην ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας καλούμε και φέτος να γίνετε μέρος της πορείας του Παναθηναϊκού, να στηρίξετε την ομάδα και να είστε παρόντες στο δρόμο για την εκ νέου επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας, στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο Κύπελλο αλλά και στην φάση των ομίλων του Champions League, όπου ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός , αντιλαμβανόμενη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα οφείλει να προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της παρουσίας των φιλάθλων και ευθυγραμμιζόμενη με τη νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, ανακοινώνει τη μείωση των τιμών για τους περσινούς κατόχους Κάρτας Διαρκείας για το σύνολο των θυρών του γηπέδου, με την εξαίρεση των διακεκριμένων θυρών.
Συγκεκριμένα οι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας της περιόδου 2009-10 που θα προχωρήσουν σε ανανέωση της Κάρτα τους το 2010-11, θα επωφεληθούν από τα παρακάτω προνόμια:
  1. Έκπτωση Ανανέωσης 20%, διπλάσια από πέρυσι (εξαιρούνται οι θύρες 9, 29 και VIP όπου ισχύει έκπτωση 10%)
  2. Διατήρηση της ίδιας θέσης, για το «γούρι»
  3. Διπλές συμμετοχές για την κλήρωση με δώρα –μεταξύ άλλων ένα SUZUKI ADDRESS 125cc, ένα τριήμερο στην EuroDisney και άλλα πολλά δώρα! Όσοι μάλιστα ανανεώσουν ηλεκτρονικά την Κάρτα τους κερδίζουν 20 επιπλέον συμμετοχές για την κλήρωση!
Tα παραπάνω προνόμια αφορούν αποκλειστικά τους κατόχους Κάρτας Διαρκείας της περσινής περιόδου 2009-10 και θα ισχύουν από την Παρασκευή 25 Ιουνίου έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου - για τα σημεία πώλησης και έως την Κυριακή 18 Ιουλίου - για τις ηλεκτρονικές ανανεώσεις.
Από την Τετάρτη 21 Ιουλίου οι Κάρτες Διαρκείας θα διατίθενται σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού."

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΥΘΕΥΤΩ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για το σχόλιό σου.Έψαξα ετσι ώστε να σε καλύψω πλήρως για αυτό που ζητάς.Μπορείς να μπεις σε αυτή τη διεύθυνση για βρεις πληροφορίες για τα διαρκείας του Παναθηναϊκού:

    www.pao.gr/UserFiles/2a0a8709-330c-46c8-8b6b-484dceec6289/Entypo.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog