Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ για Γκουστάβο

Παρελθόν για τον ΑΟ Κέρκυρα αναμένεται να αποτελέσει στις επόμενες ημέρες ο Γκουστάβο Νακαράτο, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια ότι θα πάει ο Βραζιλιάνος αμυντικός στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πρόσωπο του «Γκους» βλέπει την ιδανικότερη λύση για τη δεξιά μεσοαμυντική πτέρυγα της ομάδας. Συν τοις άλλοις, ο παίκτης είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ, ενώ διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, άρα δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά είχε ενδιαφερθεί για τον Γκουστάβο τον περασμένο Δεκέμβρη. Τότε, όμως, ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεσμεύονταν με συμβόλαιο, αλλά ήθελε να μείνει στους «Φαίακες» για να τους βοηθήσει να προβιβαστούν στη Σούπερ Λιγκ. Εκτός αυτού, κυκλοφόρησε πως ο Σπύρος Καλογιάννης είχε ζητήσει από τον ΠΑΟΚ το ποσό των 300.000 ευρώ περίπου για να πουλήσει τον παίκτη, κάτι το οποίο αποθάρρυνε τότε τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι προτίμησαν να περιμένουν ακόμη πέντε μήνες, όπου θα έμενε ελεύθερος ο Βραζιλιάνος, ώστε να τον αποκτήσουν στο… τζάμπα, δηλαδή χωρίς να πληρώσουν την κερκυραϊκή ομάδα.

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν βρει άλλον και καλύτερο παίκτη για την θέση του δεξιού μπακ-χαφ, τότε εντός των αμέσως επόμενων ημερών ο Γκουστάβο θα υπογράψει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο». Ο 28χρονος άσος ετοιμάζεται να… ανοίξει τα φτερά του και να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας αποτελεί μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία θα συμμετάσχει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα για τον κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο για να ντυθεί στα μελανόλευκα είναι τεράστιο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog