Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Κόπηκαν" Μάκος και Τζαβέλλας

Ο Γρηγόρης Μάκος και ο Γιώργος Τζαβέλλας «κόπηκαν» από τoν Ότο Ρεχάγκελ και δεν θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Καθαρές βγήκαν οι μαγνητικές των Φάνη Γκέκα, Βαγγέλη Μόρα που έκαναν αργά χθες το βράδυ, καθώς ένιωθαν έντονες ενοχλήσεις μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας.
Οι δυο ποδοσφαιριστές φθάνοντας στο ξενοδοχείο παραπονέθηκαν για έντονες ενοχλήσεις,και αφού δεν υποχωρούσαν αποφασίστηκε να μεταβούν στην κοντινή πόλη Κούρ, όπου και έκαναν τη μαγνητική.
Ο Γκέκας έχει μια κάκωση ήπιας μορφής που τον αναγκάζει να προφυλάξει το γόνατό του ,με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία και πιθανότατα θα απουσιάσει απο το αυριανό φιλικό με την Παραγουάη.
Ο Μόρας έχει απλά ένα τράβηγμα στη γάμπα κάτι που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στο αυριανό φιλικό,καθώς και αυτός θα χρειαστεί θεραπεία. Οι δυο παίκτες αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ρεχάγκελ στην πρώτη προπόνηση επί Αφρικανικού εδάφους το απόγευμα της Κυριακής στο Ντέρμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog