Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Γιάννης Τάκης: "Μας τρυπάνε από μέσα..."



"Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν..." Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος του ΗρακλήΓιάννης Τάκης, παρουσίασε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, με τον ίδιο να εμφανίζεται εξοργισμένος από τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Ο πρόεδρος των κυανολεύκων, μιλώντας στους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρών, τόνισε πως "αυτό που συμβαίνει είναι εξοργιστικό.Κάποιοι θέλουν να μας ρίξουν. Πάμε να το σώσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Είναι περίεργη. Ο Ηρακλής είναι στο μικροσκόπιο διαφόρων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.Λειτουργούμε μία ΠΑΕ που δεν υπήρχε. Ξεκινώντας να δώσουμε τα διευκρινιστικά έγγραφα, μας ρώτησαν τι γίνεται με τον Κωφίδη. Μας ξάφνιασε. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης. Την Παρασκευή στις 11:37 ήρθε έγγραφο του Ντιέ, δήθεν από την Ελβετία, με μία υπογραφή που μοιάζει με του Ντιέ και αναφέρει ότι δεν πληρώθηκε, ενώ εμείς έχουμε χαρτί του Ντιέ που αναφέρει ότι πληρώθηκε.Έχουμε δεχτεί 22 ιστορίες εκβιασμού.
Παρουσιάσαμε ένα φάκελο που είναι πάρα, πάρα πολύ κοντά σε αυτό που λέμε ο τέλειος φάκελος. Αν θέλουν να μας ρίξουν, θα μας ρίξουν. Το ρολόι σταμάτησε κάπου τον Νοέμβριο. Τότε κάποιοι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το καράβι. Πέντε-έξι άνθρωποι τηλεφώνησαν, δέκα άνθρωποι πίεσαν, αλλά το σκεπτικό της επιτροπής είναι ότι πρόπερσι έκαψαν τα γραφεία, πέρσι άλλαξε ο νόμος. Φέτος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Λεβαδειακό, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον Λεβαδειακό", τόνισε αρχικά ο Γιάννης Τάκης, για να προσθέσει: "Όλα τα έγγραφα του Ηρακλή είναι στην Αθήνα. Μας πολεμάνε με το ίδιο μας το υλικό. Υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας με την ΕΠΟ. Από την Θεσσαλονίκη εστάλη στον Λεβαδειακό το φαξ την πληρωμής του Μπιλίσκοφ. Μας 'τρυπάνε' από μέσα. Ο φάκελος του Ηρακλής είναι ο πιο πλήρης της κατηγορίας. Η δέσμευση που έχουμε σήμερα είναι ότι μέχρι αύριο θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία της ΠΑΕ, τα οποία σας λέω ότι είναι καλά.

Αύριο το μεσημέρι θα έχουμε την απόφαση. Αν είναι καλή, θα πρόκειται για ένα κακό όνειρο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Αν είναι κακή, έχουμε το δικαίωμα έφεσης εντός πέντε ημερών.
Θα γνωρίζουμε γιατί έχει απορριφθεί ο φάκελος. Η επιτροπή έχει στείλει έξι φορές ειδοποιήσεις από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο για να στείλουμε έστω και ένα έγγραφο. Δεν υπήρχε όμως καμία ανταπόκριση. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας
".
Γυαλιά καρφιά από τους οπαδούς – Πορεία στην ΕΡΤ 3!
Η συγκέντρωση των φίλων του Ηρακλή, κάθε άλλο παρά ήρεμα κύλησε, αφού αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο κόσμος του Γηραιού ξεκίνησε μηχανοκίνητη πορεία προς το κέντρο της πόλης. Μάλιστα ομάδα ανεγκέφαλων οπαδών έσπασε τις τζαμαρίες από το Μουσείο Αθλητισμού που βρίσκεται δίπλα στο Ιβανώφειο, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τόσο ο Γιάννης Τάκης όσο και άλλα μέλη της διοίκησης του Ηρακλή κατευθύνονται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΕΡΤ 3 προκειμένου να μιλήσουν με τους υπευθύνους του αθλητικού τμήματος και να ζητήσουν την εγγραφή ολιγόλεπτης ομιλίας τους που θα έχει ως αποδέκτες τόσο τους ανθρώπους των προηγούμενων διοικήσεων όσο και την ίδια την πολιτεία.

"Η πόλη θα καεί αν ρίξετε τον Ηρακλή..."
Κυριολεκτικά φωτιά πήρε το βράδυ της Δευτέρας η πόλη της Θεσσαλονίκης, με τις τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και τις 30 μηχανές της ομάδας βίας της ΕΛΑΣ να προσπαθούν να... κουμαντάρουν την οργή και την αγανάκτηση των 400 περίπου φιλάθλων του Ηρακλή, που ξεχίθηκαν στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα γίνονται στον Ηρακλή. Με το σύνθημα "η πόλη θα καεί, αν ρίξετε τον Ηρακλή στη Β΄ Εθνική" οι φίλαθλοι του Γηραιού έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, θέλοντας να δείξουν με αυτόν τον τρόπο πως όσοι καλοθελητές θέλουν την ομάδα τους στη Β΄ Εθνική δεν θα τους περάσει. Στο στόχαστρο των εξαγριωμένων φιλάθλων του Ηρακλή, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος, από τον οποίον και ζητούσαν να εμφανιστεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, για την κατάντια του ιστορικού συλλόγου. Με υβριστικά συνθήματα, πανό και αποδοκιμασίες, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο πως πλέον ο γνωστός τραγουδιστής έχει μετατραπεί σε κόκκινο πανί για τον κυανόλευκο κόσμο.
Τάκης στην ΕΡΤ 3: "Πολλά συμπτώματα εναντίον του Ηρακλή και δεν είναι όλα τυχαία"
Στα στούντιο της ΕΡΤ 3 βρέθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης, ο οποίος αμέσως μετά τη γενική συνέλευση του Ιβανόφειο, θέλησε να μιλήσει ζωντανά για την κατάσταση του Γηραιού, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
"Οι προηγούμενες διοικήσεις καθυστερούσαν εθελημένα την έκδοση του φακέλου και όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να δοθεί η άδεια στον Ηρακλή για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. Εμείς ως φίλαθλοι θέλουμε να είναι παρόν ο Ηρακλής στη νέα σεζόν. Ωστόσο είναι μία ομάδα που εγκαταλήφθηκε από όλους. Ο Ηρακλής δεν είναι μαγαζί που μπορείς από τη μία μέρα στην άλλη να αλλάξεις τις τραγουδίστριες για να αλλάξει η κάκιστη εικόνα του. Είναι μία ομάδα με ιστορία που δεν ξεχνιέται από κανέναν".
Σε ότι αφορά την καθυστέρηση που παρατηρείται απο την ΕΠΟ για την έκδοση της άδειας στο Γηραιό, ο Γιάννης Τάκης είπε: "Όλη αυτή η καθυστέρηση αποτελεί εμπαιγμό προς τον Ηρακλή. Δεν επιθυμούμε να συνεχίσουμε να αντιμετωπιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατή αντίδραση που μπορούμε να έχουμε. Δυστυχώς ο Ηρακλής αντιμετωπίζεται σαν αν είναι το χειρότερο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς όμως να είναι".
Συμπληρωμένος ο φάκελος
Σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του φακέλου που δόθηκε στην ΕΠΟ, ο Γιάννης Τάκης ξεκαθάρισε πως: "Μετά από πολλες δυσκολίες ο φάκελος παραδόθηκε συμπληρωμένος. Ελπίζω να μην καθυστερήσει άλλο η απόφαση της ΕΠΟ, γιατί μένουμε πίσω σε ότι αφορά τον καλοκαιρινό μας προγραμματισμό. Και αυτό θεωρώ ότι είναι ένα ακόμα σύμπτωμα εναντίον του Ηρακλή. Υπάρχουν πολλά συμπτώματα εναντίον του Ηρακή για να είναι όλα… τυχαία. Όλα τα αποδίδουμε στις πορηγούμενες διοικήσεις".
"Οι ένοχοι να πληρώσουν"
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζεται αυτός αλλά και οι άνθρωποι δίπλα στον Ηρακλή, λέγοντας πως: "Μας αντιμετωπίζουν τόσο απαξιοτικά που δεν μας αξίζει. Από δω και πέρα και εμείς έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που κέρδισε την παραμονή τους στην κατηγορία μέσα στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά". Με αυτή τη δήλωση, ο πρόεδρος του Ηρακλή έδειξε ξεκάθαρα την αγανάκτησή του για τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα από το Λεβαδειακό, λέγοντας πως: "Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε στα γήπεδα. Τώρα κυνηγάει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα μέσα από τα χαρτιά. Εμείς είμαστε ομάδα των γηπέδων και όχι των εγγράφων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog