Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

2η αγωνιστική Play off:ΠΑΟΚ-Αρης 2-0

Άλλο ένα ντερμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη βρίσκει νικητή τον ΠΑΟΚ (με 2-0) αυτή τη φορά όμως στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play off.
Ο ΠΑΟΚ είχε πίστη, θέληση και πάθος για τη νίκη (και ξέροντας πως ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσει για να τον φτάσει στη βαθμολογία).
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν φουριόζοι μέσα στο γήπεδο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Οι ευκαιρίες χάνονταν η μια μετά την άλλη, αλλά ο ''δικέφαλος'' δεν το έβαζε κάτω.Μετά από πολλές προσπάθειες το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 26' από πλασέ του Ιβιτς έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια.Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ από τον Σαβίνι στο 36' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σορλέν.Μετά από αυτό το γκολ όλοι περίμεναν τον ΠΑΟΚ να ''καθίσει'' πάνω σ'αυτό το 2-0, όμως δεν είχαν δίκιο.Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει για περισσότερα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο φιλοξενούμενος Άρης στην πραγματικότητα δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Κώστα Χαλκιά, εκτός από κάποιες λιγοστές φάσεις.
Δηλαδή το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά άδικο για τον Αρη.
Έτσι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι πρώτοι με εφτά βαθμούς.




Τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Αρης 2-0: 26` Ιβιτς, 36` Σαβίνι


Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες: Ίβιτς, Σαβίνι, Γκαρσία, Κοντρέρας, Φιλομένο - Νέτο, Νασούτι, Πρίττας, Λαμπριάκος


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (88΄ Μαλέζας), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (90+ Φωτάκης), Ιβιτς (61΄ Φιλομένο), Σαβίνι


ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Αντού (67΄ Κόκε), Τζόνσον, Νασούτι, Μεριέμ (57΄ Χαβίτο), Κάμπορα (82΄ Λαμπριάκος), Βανγκέλι, Πρίττας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog