Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

2η αγωνιστική Play off:Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά τίθεται εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μέλμπεργκ στο 10΄ και ο Μαρέσκα στο 44΄ πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 21΄ για την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ με πέναλτι. Τέσσερα δοκάρια είχε ο Ολυμπιακός και ένα η ΑΕΚ, σ΄ ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από την κακή διαιτησία του Τριτσώνη (ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΚ).
Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς, απέναντι στην ΑΕΚ που έδειχνε να τα έχει χαμένα. Από το ξεκίνημα οι "ερυθρόλευκοι" πίεσαν πολύ και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 6΄ το σουτ του Οσκαρ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σάχα, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λούα Λούα.
Η εικόνα του αγώνα στο β΄ ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική, με την ΑΕΚ να πιέζει και να χάνει σωρεία ευκαιριών για να ισοφαρίσει.
Στο 77΄ ο Σάχα έσωσε την ΑΕΚ στο πλασέ του Λούα Λούα. Τέταρτο δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο 80΄, μετά το πλασέ του Οσκαρ από πλάγια θέση. Στο 85΄ ο διαιτητής Τριτσώνης ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΚ (Μανωλάς) ως επιθετικό φάουλ στον Νικοπολίδη. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχασε τη μπάλα εντελώς μόνος του και ο αμυντικός της Ένωσης την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο, ο Αθηναίος διαιτητής έκανε το δεύτερο μεγάλο λάθος στο ματς (προηγήθηκε το πέναλτι της ΑΕΚ) και ακύρωσε το γκολ!






Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης (Αθηνών)


Κίτρινες: Ζεβλάκοφ, Λούα Λούα, Μαρέσκα, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος - Μάκος, Νέμεθ, Λαγός, Καφές


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ (72΄ Λεντέσμα), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντάτολο (86΄ Μήτρογλου), Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Λούα Λούα (+90΄ Λεονάρντο)


ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Αραούχο (46΄ Μαντούκα), Χέρσι (56΄ Νέμεθ), Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος (78΄ Λεονάρντο), Λαγός, Μανωλάς, Σκόκο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog