Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Έφτασε ο Τσιμπάμπα

Έφτασε ο Τσιμπάμπα 

Ο Ζόελ Τσιμπάμπα έφτασε στη Λάρισα, παρακολούθησε την προπόνηση των «βυσσινί» στα Δένδρα και αναμένεται να ανακοινωθεί από τη θεσσαλική ομάδα.

Από χθες έχει γραφτεί ότι ο Ζόελ Τσιμπάμπα θα αποτελέσει πιθανότατα την πρώτη μεταγραφή της Λάρισας. Σήμερα ο 22χρονος επιθετικός από το Κονγκό έφτασε στη θεσσαλική πρωτεύουσα και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση των «βυσσινί». Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Ο Τσιμπάμπα είναι γεννημένος στην Κινσάσα του Κονγκό και είναι κάτοχος ολλανδικού διαβατηρίου, καθώς αγωνίζεται στις Κάτω Χώρες από πολύ μικρός κάνοντας τα πρώτα βήματα της καριέρας του στις ακαδημίες της Ναϊμέγκεν. Εκεί κέρδισε τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Τοπ Ος, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, όπου σε 14 συμμετοχές πέτυχε πέντε τέρματα.

Έπειτα από εκεί ακολούθησε ένα διάστημα στην Πολωνία. Εκεί φόρεσε τη φανέλα της Άρκα Γκντίνια, στην οποία κατέβαλε τα μέγιστα για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία για δεύτερη σερί σεζόν. Σε 12 εμφανίσεις σκόραρε επίσης πέντε τέρματα. Στην πορεία πήγε στη Λεχ Πόζναν, όπου και ανήκει και με την οποία φέτος μετράει 11 συμμετοχές, όμως δίχως να έχει βρει δίχτυα. 


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog