Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τσιρίλο: "Σκοπός είναι να φτάσουμε στον τελικό"

cirillo diloseis gia olympiako

O Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον Sport 103 FM  για την κλήρωση του Κυπέλλου και με ποιες σκέψεις για την ομάδα του αποχαιρετά το 2010.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Ιταλός παίκτης:

Για το διάστημα της διακοπής των Χριστουγέννων: "Ήταν χρήσιμο το διάστημα της διακοπής για όλους στην ομάδα. Χρειαζόμασταν ξεκούραση. Είχαμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, πολλά από αυτά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και έπρεπε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας".
Για την κλήρωση του Κυπέλλου: "Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια δύσκολη κλήρωση. Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει καλή παρουσία αυτή τη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι καλό ότι έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας. Θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στην Τούμπα. Δεν έχουμε, πάντως, να φοβηθούμε τίποτε".

Για το αν χαρακτηρίζει αυτά τα παιχνίδια ως "τελικό": "Σκοπός είναι να φτάσουμε στον τελικό και όχι να χαρακτηρίσουμε αυτά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ως τελικό".


Για το τι θα κρατήσει στη μνήμη του, σχετικά με τον ΠΑΟΚ, από το 2010 που φεύγει:
"Αυτό που καταφέραμε στην Ευρώπη είναι κάτι ξεχωριστό για την ομάδα μας και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε όταν μιλάμε για το 2010. Ήταν μια φανταστική χρονιά συνολικά, πάντως, γιατί είχαμε μεγάλες επιτυχίες. Κανείς δεν ξεχνάει και τι πετύχαμε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Προσωπικά, τα παιχνίδια με την Ντιναμό και τη Βιγιαρεάλ δεν θα ξεχάσω ποτέ. Επίσης δεν θα ξεχάσω τον πανηγυρισμό μου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα".


Για την άσχημες στιγμές μέσα στο 2010:
"Το παιχνίδι με την Μπριζ, για παράδειγμα, είναι από αυτά που δεν θέλω να θυμάμαι. Ευτυχώς δεν μας στοίχισε".


Για την ευχή που κάνει για το 2011:
"Ο Άγιος Βασίλης προσωπικά μου έκανε ένα μεγάλο δώρο πριν βγει το 2010, που ήταν η γέννηση του παιδιού μου. Για το 2011 εύχομαι για την ομάδα μου να συνεχίσει στο ρυθμό που έπιασε το 2010 και να εξακολουθήσουν να πηγαίνουν όλα καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog