Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Το "παλάτι" της ΑΕΛ !! (video και photos από τα εγκαίνια!!!)



Το AEL FC ARENA περιλαμβάνεται στο νέο αθλητικό κέντρο της ΑΕΛ στην περιοχή Νεάπολη της Λάρισας σε μια περιοχή συνολικής έκτασης 144.000 τ.μ. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο διεθνών προδιαγραφών της UEFA (3 αστέρων), με 38 σουίτες 12 ατόμων και δυνατότητα επέκτασης για τις ανάγκες χρήσης των Μεσογειακών αγώνων του 2013. 


Το πέρασμα στη νέα εποχή για τους “βυσσινί” θα γίνει με την συνοδεία των τραγουδιών του ένθερμου φίλου της ΑΕΛ Φίλιππου Πλιάτσικα που θα έχει special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη. Εκτός όμως του καλλιτεχνικού μέρους της αυριανής πρεμιέρας του νέου AEL FC ARENA θα πραγματοποιηθούν και όλες οι δοκιμασίες των λειτουργικών συστημάτων (είσοδος, έξοδος, παραμονή) του νέου γηπέδου ενόψει της πρώτης επίσημης χρήσης του που θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου με τον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην Λάρισα και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Συνολικά 16.118 είναι η χωρητικότητά του, πληρώνοντας το συμβολικό εισιτήριο του ενός ευρώ με τις εισπράξεις να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο συγκρότημα περιλαμβάνονται εμπορικοί χώροι, χώροι στάθμευσης 1.104 θέσεων, υπαίθριοι χώροι πολιτισμού και αναψυχής (κινηματογράφος, ανοικτό θέατρο 1.500 ατόμων, κεντρική πλατεία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων), αθλητικούς ξενώνες 100 κλινών και η εικόνα συμπληρώνεται από το ήδη υπάρχον κλειστό γήπεδο μπάσκετ και τα 12 γήπεδα τένις, που βρίσκονται υπό ανακατασκευή.

 Απολαύστε τις εικόνες και το βίντεο...










Και το βίντεο (από το www.contra.gr ):





Το tom-fotballnews.blogspot.com συγχαίρει την ΑΕΛ για αυτό το επίτευγμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog