Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Σάχα


Μετά τους Παντελή Καφέ και Χρήστο Πατσατζόγλου, νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τέθηκε και ο Σεμπάστιαν Σάχα.



Αρχικά φάνηκε ότι ο Αργεντινός γκολκίπερ υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό, ωστόσο από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση α' βαθμού, όπου σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες.
Την θέση του άτυχου τερματοφύλακα θα πάρει ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος στο πρωτάθλημα έχει να αγωνιστεί από τις 26 Σεπτεμβρίου και το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ από τη μέρα που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ έχει παίξει σε ένα παιχνίδι, αυτό με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδος (28/10).
Γνωστές από την Κυριακή (21/11) ήταν και οι απουσίες των Καφέ, Πατσατζόγλου, καθώς ο πρώτος έπαθε ρήξη συνδέσμου δεξιάς ποδοκνημικής, ενώ ο δεύτερος θλάση α' βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.
Εκτός από το σαββατιάτικο (27/11) ντέρμπι του ΟΑΚΑ, οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες, θα χάσουν και το αμέσως επόμενο ματς της Ένωσης με την Χάιντουκ στο Σπλιτ (01/12).
Εξάλλου, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος ακολουθεί συντηρητική αγωγή λόγω του προβλήματος στην δεξιά ωμοπλάτη και η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί τις επόμενες μέρες.


http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog