Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μουρίνιο: "Ο Βενγκέρ είναι loser"


H κόντρα μεταξύ Μουρίνιο και Βενγκέρ συνεχίστηκε με την απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού. Ο  προπονητής της Άρσεναλ είχε δηλώσει ότι η Ρεάλ παρουσιάζει φρικτό θέαμα ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει το γεγονός ότι ο Αλόνσο και ο Ράμος δέχθηκαν εσκεμμένα δεύτερη κάρτα στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Όμως ο Special One απάντησε: "Ο Βενγκέρ είναι looser".

 
(πατήστε Διαβάστε Περισσότερα... για να διαβάσετε όλες τις δηλώσεις του)




Όλες οι δηλώσεις του:

"Θα πρέπει να εξηγήσει ειδικά στους οπαδούς της Άρσεναλ πώς δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα τρόπαιο από το 2005", τόνισε με δηλώσεις του στην αγγλική εφημερίδα "Sun" ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοσέ Μουρίνιο.
"Αντί να μιλάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο κύριος Αρσέν Βενγκέρ θα έπρεπε να μιλάει για την Άρσεναλ και να δώσει εξηγήσεις για το πώς έχασε 2-0 από μία ομάδα ( Μπράγκα) που παίζει για πρώτη φορά φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ".
"Η ιστορία με τους νεαρούς παίκτες της Άρσεναλ γίνεται παλιά τώρα. Οι Σανιά, Κλισί, Γουόλκοτ, Φάμπρεγας, Σονγκ, Νασρί, Φαν Πέρσι, Αρσάβιν δεν είναι παιδιά. Είναι όλοι κορυφαίοι παίκτες". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog