Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις Ρονάλντο και Κασίγιας για το el clasico


Ρονάλντο και Κασίγιας μίλησαν για το el clasico. Διαβάστε τις δηλώσεις τους.


Δηλώσεις του Ρονάλντο:



Δεν έχει σημασία, ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εμείς θα είμαστε αφοσιωμένοι στον αγώνα. Είναι αναμενόμενο να αποδοκιμάσουν τον Μουρίνιο μετά από αυτά που τους έχει κάνει, αλλά κι εκείνος δεν νοιάζεται για την υποδοχή.

Πάμε για τη νίκη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα είναι καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό θα το δούμε στη διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα κλασικό ντέρμπι μεταξύ σπουδαίων ομάδων, σπουδαίων παικτών και σπουδαίων προπονητών, αλλά κι αυτό δίνει τρεις βαθμούς κι όχι έξι.Είμαι απλώς ένας παίκτης της ομάδας. Τα πράγματα πάνε καλά τόσο για τη Ρεάλ όσο και για μένα, αλλά δεν αισθάνομαι μεγαλύτερη πίεση από τους συμπαίκτες μου. Όλοι έχουν ευθύνες και όλοι θέλουν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. 



Για την κόντρα με τον Λίο Μέσι, υποστήριξε: 
Αυτά είναι ανοησίες για τα ΜΜΕ και για να πουλήσουν εφημερίδες. Εγώ δεν αντιμετωπίζω το παιχνίδι σαν μονομαχία των δυο μας. Θα παίξουν 11 εναντίον 11 και πρέπει να προσέχουμε όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα.






Δηλώσεις του Κασίγιας:

Φέτος είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε. Παρά το γεγονός ότι είμαστε έναν βαθμό μπροστά από την Μπαρτσελόνα, δεν θα μείνω ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και αυτά τα ματς θα κρίνουν τον πρωταθλητή. 

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε: Με αυτόν τον προπονητή έχουμε συνηθίσει να μη χάνουμε ούτε παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog