Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χάβος: "Δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα Γκαρσία"


Ο Μάκης Χάβος έριξε τους τόνους για το θέμα Γκαρσία και έστρεψε το ενδιαφέρον όλων στο ματς με την Βιγιαρεάλ.  


"Θεωρώ ότι δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα. Είχαμε απλά διαφορετική άποψη για ένα θέμα, πράγμα θετικό για το ποδόσφαιρο. Την επόμενη μέρα είχαμε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τον παίκτη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο και δεν πρέπει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με θέματα που δεν υπάρχουν. Εμείς πρέπει να φτιάχνουμε το κλίμα στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ.


Οσον αφορά στη Βιγιαρεάλ, είπε: "Το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ είναι μία πρόκληση για εμάς και σαν πρόκληση πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή μας πορεία είναι καλή και αυτήν πρέπει να διατηρήσουμε. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση για να μας τονώσει ψυχολογικά για τη συνέχεια."


Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Μάκης Χάβος απάντησε: "Θα γίνουν κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και αυτό γιατί κάποιοι παίκτες χρειάζονται φρεσκάρισμα και με μία ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ, ίσως χρειαστεί να αλλάξει σχηματισμό."






Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βιτόλο, ο οποίος είπε: "Είναι ωραίο να επιστρέφεις σπίτι σου, εκεί που έχεις καλές αναμνήσεις. Είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα το να επιστρέφω εδώ. Όσον αφορά στο ματς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Βιγιαρεάλ είναι σε φόρμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρώπη και αυτό δεν μας το έχει χαρίσει κανένας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε σε αυτό το γήπεδο. Έχουμε περάσει κι άλλες δύσκολες στιγμές και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα και να βγούμε πιο δυνατοί." 








www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog