Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Χιμένεθ: "Δεν έχω μαγικό ραβδί. Οι παίκτες κέρδισαν τον Αρη"


Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αντερλεχτ. Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη επί του Αρη, στα δύσκολα ματς που έπονται και στις αλλαγές που θέλει να περάσει στην ομάδα ζητώντας ουσιαστικά πίστωση χρόνου.  






"Σίγουρα είναι γεγονός πως είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Είναι βαρύ να παίζεις τρία δύσκολα μας σε μία εβδομάδα, αλλά μακάρι να συμβαίνει κάτι τέτοιο ως τον Μάιο, γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε μέσα σε όλους τους θεσμούς. Κερδίσαμε απλά ένα παιχνίδι. Μας μένει πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε. Σίγουρα η νίκη μας δίνει ώθηση ώστε να δουλεύουμε με καλύτερο ρυθμό. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Ό,τι πετύχαμε τη Κυριακή το πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές. Σιγά - σιγά να κάνουμε τις αλλαγές. Αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όταν κάνουμε προετοιμασία", τόνισε αρχικά ο Ισπανός κόουτς. 




Οσον αφορά στην Αντερλεχτ, τόνισε: "Από μικρό παιδί θυμάμαι, πως η Αντερλεχτ ήταν μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θα παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην Αντερλεχτ. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου".




Ερωτηθείς για την ενδεκάδα και την πιθανότητα να παίξει ο Αργυρίου, ο Χιμένεθ απάντησε: "Δεν πιστεύω σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν μόνο μία θέση και αρνούνται να αγωνιστούν σε κάποια άλλη. Θα επιλέγω πάντα τη καλύτερη σύνθεση. Ο Αργυρίου είναι μια πιθανότητα".








Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος δήλωσε: "Σίγουρα έχει αλλάξει κάτι με τον ερχομό του νέου προπονητή. Κυρίως μας έδωσε εμπιστοσύνη και ελευθερία να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οποιο θετικό αποτέλεσμα πάρουμε θα είναι καλό, αλλά θα είναι καλό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".










www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog