Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

1η αγωνιστική:ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2





Με το δεξί ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, καθώς κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 3-2. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να...



μπαίνει κουρασμένος στο παιχνίδι και να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του.

Ο Πανσερραϊκός φαινόταν πιο φρέσκος και με μια καταληκτική ατομική ενέργεια του Μπέλιτς, άνοιξε το σκορ στο 19'.Το γκολ αυτό ήταν κόντρα στη ροή της αναμέτρησης και την εικόνα των δύο ομάδων, αφού ο δικέφαλος μπήκε δυνατά από την αρχή και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει αυτός πρώτος το σκορ.
Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Τσιρίλο στο 47ο λεπτό, και όπως ήταν λογικό, άπαντες πίστεψαν ότι η νίκη θα έρθει εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν παράτησαν το ματς και προσπάθησαν να απαντήσουν στην ανατροπή των γηπεδούχων, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν άργησε να έρθει από τον Μπέλιτς και πάλι, ο οποίος έκανε το 2-2, σκορπίζοντας τον προβληματισμό και την αγωνία στην Τούμπα.Ο αγώνας όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα.Στο 70ο λεπτό ο Παπάζογλου με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, το οποίο θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν Φιλομένο και Σορλέν σκόραραν στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν.






Τα γκολ του αγώνα: 19`Μπέλιτς(Πανσερραϊκός), 45` Βιεϊρίνια(ΠΑΟΚ), 47` Τσιρίλο(ΠΑΟΚ), 55` Μπέλιτς(ΠΑΟΚ), 70` Παπάζογλου(ΠΑΟΚ)  



ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.ΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Α.ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ, Ι.ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ

Συνθέσεις:


Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Ανις Μπουσαΐντι, Μπρούνο Τσιρίλο, Μασιέλ Λίνο (83' Μίροσλαβ Σνάουτσνερ), Στέλιος Μαλεζάς, Βίκτορ Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Ολιβιέ Σορλέν (30' Θανάσης Παπάζογλου), Βλάνταν Ιβιτς (61' Λούσιο Φιλομένο), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αντελίνο Βιεϊρίνια


Πανσερραϊκός:

Βέλιμιρ Ράντμαν, Αρης Γαλανόπουλος, Τάσος Παπάζογλου, Πάμπλο Άμο, Σέζαρ Κάστρο, Θανάσης Παντελιάδης, Μοχαμάν Αμπουμπακαρί, Μπόζινταρ Τάντιτς (82' Δημήτρης Ανάκογλου), Νίκολα Μπέλιτς, Σάλες Λεοζίνιο (67' Ντα Σίλβα Σουμπίνιο), Μπόγιαν Βρούτσινα (73' Γιώργος Γεωργιάδης)












Τα γκολ του αγώνα  ΕΔΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog