Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

1η αγωνιστική:Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-1

 «Αστέρας» στο Παγκρήτιο! (video)
Ο Αστέρας ευτύχησε στην πρώτη του φάση (4’) και με τυχερό τρόπο να προηγηθεί. Το σουτ του Λαδάκη κόντραρε πάνω στον Μπέτο και ξεγέλασε τον Δασκαλάκη, για το 0-1.


Αυτό ήταν για τον Αστέρα, που μπόρεσε να «μαζευτεί» στο δικό του μισό γήπεδο και να κάνει το παιχνίδι που ξέρει καλύτερα.Από την πλευρά του ο Εργοτέλης πήρε ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έβρισκε διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ο Λεάλ από πλευράς Εργοτέλη ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και από τα πόδια του ξεκινούσαν οι καλές στιγμές των Κρητικών.Το πρώτο μέρος έκλεισε με τρεις σερί ευκαιρίες των γηπεδούχων. Αρχικά στο 45΄ο Ρομάνο με ωραία προσπάθεια απέφυγε τον Πιπίνη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεάλ είδε εκτός θέσης τον Ντεγκρά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Φυτανίδη και πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρομάνο εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπούντιμιρ, που νίκησε στον αέρα το Ντεγκρά, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ισορρόπησε καθώς τα χαφ του Αστέρα λειτούργησαν καλύτερα και με μικρότερες αποστάσεις μεταξύ τους. Ο Εργοτέλης, στις λίγες επισκέψεις στα καρέ του Ντεγκρά έφτασε κοντά στο γκολ με σουτ του Ρομάνο αρχικά και στη συνέχεια με κεφαλιά του Ορφανού.Δυστυχώς όμως για την ομάδα και στις δύο περιπτώσεις, όμως, η μπάλα κατέληξε άουτ.



Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)Βοηθοί:Τάτσης, Γούκος

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι (9' λ.τρ. Ορφανός), Αλεξόπουλος, Μπέτο (66' Βερπακόφσκις), Ζούνιορ, Φραγκουλάκης (57' Ολίσε), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ.

Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Φυτανίδης, Λαδάκης, Ορόθκο, Ουντότζι, Αράς (54' Καρέρα), Ριός (67' Ροζέριο), Ρομπέρτο (81' Κερ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog