Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΟΚ: Σκορ και θέαμα (4-0)


Μπροστά σε παραπάνω από 20.000 φίλους του ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΟΦΗ νικώντας τον κατά κράτος με 4-0. Εξαιρετική εμφάνιση από όλη την ομάδα με πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο.

O Δικέφαλος έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του πιέζοντας τον αντίπαλό του σε όλο το γήπεδο. Ήταν ορεξάτος, δημιουργικός, αλλά γρήγορα έγινε και νευρικός, αφού τα διαιτητικά σφυρίγματα ήταν ολίγον τι εριστικά. Ευτυχώς, ο Μάτος με μια δυνατή, καρφωτή κεφαλιά, από αυτές που μας έχει συνηθίσει, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας στο 24' έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Έτσι, επήλθε ξανά η ηρεμία στον πάγκο και στο χορτάρι.

 Η συνέχεια έμελλε να είναι άκρως καταιγιστική. Ο ΠΑΟΚ αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και με πολύ περισσότερο ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, κατάφερε να πετύχει το 2ο γκολ με τον πιο αδικημένο επιθετικό του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Μετά από σεμιναριακή συνεργασία, ο Άκπομ σκόραρε στο 35' ένα καθαρά σεντερφορίσιο γκολ με προβολή από την "πάρε-βάλε" πάσα του Ζαμπά. Ο Τσούμπα μετά την επίτευξη του τέρματός του, σάστισε για μερικά δευτερόλεπτα και κοιτούσε επόπτη και διαιτητή. Και με το δίκιο του ο άνθρωπος. Όταν έχεις καεί από τον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι. Πάλι καλά που του μέτρησαν αυτό το γκολ, αλλιώς τον κόβω να αποκτά ψυχολογικά.
Ο ΠΑΟΚ είχε πια καθαρίσει το παιχνίδι με βάση την εικόνα του, αλλά δεν επαναπαύθηκε. Έψαξε και άλλες φορές το γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά δεν του βγήκε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ρόλαρε και πάλι την μπάλα δείχνοντας ότι θέλει να πετύχει κι άλλο τέρμα. Το 3-0 ήρθε στο 65΄ με τον Ζαμπά μετά από ασίστ του Ακπομ. Το ματς έμοιαζε, πλέον, σαν προπόνηση. Ο ΟΦΗ έχει πολλές αδυναμίες και αυτές φαίνονταν. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει και άλλον αέρα στο σκορ και οι παίκτες του ήθελαν να αποδείξουν πράγματα. Όντας σε εντυπωσιακή κατάσταση, παρά την κόπωση από όλο το παιχνίδι, ο Ζαμπά και ο Άκπομ συνεργάστηκαν άψογα για ακόμα μια φορά και ο τελευταίος με μια σουτάρα εκτός περιοχής πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο 80΄. Δεύτερο προσωπικό τέρμα χωρίς να ακυρωθεί! 

Το σφύριγμα της λήξης βρίσκει τον ΠΑΟΚ νικητή και με την ψυχολογία στα ύψη. Την Τετάρτη έρχεται ο ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα για τον εξ αναβολής αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog