Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στην Σάντερλαντ ο Μαυρίας



Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με την Σάντερλαντ για την πώληση του Χάρη Μαυρία και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του διεθνή άσου στον Αγγλικό σύλλογο έναντι 4 εκ. ευρώ (3+1).



Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το θέμα της πώλησης του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ και αυτή τη στιγμή υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες για την πώληση του ταλαντούχου άσου στους Άγγλους έναντι του ποσού των 3 εκ. ευρώ (συν ένα εάν πιάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών).

Το μόνο που μένει είναι να αποτυπωθεί η συμφωνία και σε χαρτί, να υπογραφούν από τις δυο πλευρές τα συμβόλαια και να ολοκληρωθεί η πώληση του Μαυρία στις "μαύρες γάτες". Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και εντός της ημέρας ή το αργότερο την Πέμπτη και εν συνεχεία ο 19χρονος άσος θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.


Σε ότι έχει να κάνει με το ρεπορτάζ οι Άγγλοι έκαναν την πρώτη τους κρούση πριν από δεκαπέντε μέρες προσφέροντας αρχικά 2 εκ. ευρώ (συν ένα). Πρόταση που απορρίφθηκε όμως από τον Παναθηναϊκό καθώς δεν την έκρινε ικανοποιητική.

Επανήλθαν όμως ανεβάζοντας την πρόταση στα τρία εκ. ευρώ (συν ένα) ποσό που με βάση τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στο Τριφύλλι και το γεγονός ότι η μεταπωλιτική αξία του Μαυρία δεν μπορεί να ανέβει στην διάρκεια της χρονιάς που έρχεται ικανοποίησε τον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία των δυο πλευρών μάλιστα φιξαρίστηκε στο πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό καθώς εκτός από το Αμβούργο ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων πέρασε και από την Αγγλία όπου και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Σάντερλαντ.

Ο Μαυρίας φυσικά και γνωρίζει από τη πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον των Άγγλων, έχει μιλήσει και αυτός με τους ιθύνοντες των "μαύρων γάτων" και θέλει να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog