Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε τον Οζίλ η Άρσεναλ

 

Λίγο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, η Άρσεναλ απέκτησε και επίσημα τον Μεσούτ Εζίλ, προσφέροντας 45 εκατ. ευρώ (συν 4,5 εκατ. μπόνους), στη Ρεάλ Μαδρίτης.




Ο διεθνής Γερμανός μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις επί γερμανικού εδάφους και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ θα λαμβάνει περίπου 7-8 εκατ. ευρώ ετησίως και, βέβαια, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της αγγλικής ομάδας.

To deal των συνολικά 50.000.000 ευρώ αποτελεί την πιο δαπανηρή αγορά στην ιστορία της Άρσεναλ και, παράλληλα, την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.


 


Ο Εζίλ αποχαιρετώντας τη "βασίλισσα" έγραψε: "Αγαπητοί φίλοι της Ρεάλ

Σας ευχαριστώ όλους για τα τρία υπέροχα χρόνια. Η περίοδος στη Ρεάλ ήταν μοναδική και ξεχωριστή για μένα. Κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά απ' ό,τι ανέμενα πριν από λίγες ημέρες. Παρόλα αυτά φεύγω από τη Ρεάλ. Εύχομαι σε εσάς και στη Ρεάλ τα καλύτερα για το μέλλον. Τώρα ανυπομονώ για τη νέα ομάδα του: τους κανονιέρηδες".

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε μετά την επίτευξη της συμφωνίας: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Μεσούτ Εζίλ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και το έχει αποδείξει τόσο σε συλλογικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τον παρακολουθούσαμε καιρό και έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε για έναν παίκτη της Άρσεναλ. Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε για να φέρουμε σπουδαίους παίκτες στην ομάδα. Ο Μεσούτ είναι παίκτης τοπ επιπέδου".


contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog