Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«20 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ»!

«20 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ»!


Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ανακοίνωσε ότι συμπεριλήφθηκε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας το συγκεκριμένο κονδύλι για τη μερική χρηματοδότηση του νέου «σπιτιού» της Ένωσης - Στην διάθεση της ΑΕΚ ΑΜΕΣΑ τα χρήματα



Μια είδηση-βόμβα για την ΑΕΚ έκρυβε η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αποκάλυψε την απόφαση της Περιφέρειας να στηρίξει την προσπάθεια της Ένωσης να κατασκευάσει το δικό της γήπεδο, χρηματοδοτώντας μερικώς το έργο με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ! Η ένταξη του έργου από την Περιφέρεια Αττικής στον προϋπολογισμό της, πραγματοποιήθηκε μετά την 1η τροποποίηση του τρέχοντος Προϋπολογισμού Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, ενώ παράλληλα ο κ. Σγουρός δεσμεύτηκε πως η Πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς θα κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη, για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της...
«Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Σγουρός, μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Πλέον, μετά και από την συγκεκριμένη εξέλιξη και την δημόσια τοποθέτηση του κ. Σγουρού, το αυριανό ραντεβού των ανθρώπων της ΑΕΚ με την Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας φαντάζει ως το πλέον κρίσιμο των τελευταίων ετών για το θέμα του γηπέδου και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν άμεσες εξελίξεις με την ολοκλήρωσή του, με τον δρόμο για την επιστροφή της ΑΕΚ στο «σπίτι» της να ανοίγει διάπλατα.

aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog