Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης

 

Αμέσως μετά τη συζήτηση που έκανε ο Θόδωρος Ζαγοράκης τις πρώτες πρωινές ώρες με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ - εξαιτίας όλων όσων έγιναν μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή και του μετέφερε την απόφασή του να παραιτηθεί, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε δεν βρίσκεται στη θέση την οποία κατέχει 4,5 χρόνια για να διχάζει. 



Οι δυο ισχυροί άνδρες του «Δικεφάλου» επικοινώνησαν εκ νέου σήμερα το πρωί κι ο κ. Ζαγοράκης εμφανίστηκε αποφασισμένος ν' αποχωρήσει δίχως την παραμικρή διάθεση ν' αλλάξει άποψη. 

Συζητήθηκαν λεπτομερώς οι επόμενες κινήσεις, σύμφωνα με τις οποίες μέσα στις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στο οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επισημοποιήσει την απόφασή του ν' αποχωρήσει από όλους τους θεσμικούς ρόλους που κατέχει. 

Ο κ. Κατσαρής επισήμανε την ανάγκη να παραμείνει η υπόλοιπη διοίκηση, αφού σε διαφορετική περίπτωση η διαδικασία σχηματισμού διοίκησης στο Πρωτοδικείο θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα καθώς απαιτείται υπερπολύτιμος χρόνος «παγώνοντας» πολλά και μείζονος σημασίας θέματα που βρίσκονται σ' εξέλιξη για την ομάδα. 

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, επικεφαλής θα τεθεί ο Ζήσης Βρύζας με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο να παραμένει ως έχει, ενώ θέματα όπως η αναπλήρωση της θέσης του αποχωρήσαντος ή γενικότερα η ενίσχυση του Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι κάτι που θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η διεξαγωγή του διοικητικού συμβουλίου κι η ανακοίνωση της απόφασης του Θόδωρου Ζαγοράκη κλείνοντας έναν από τους σημαντικότερους κύκλους στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. 

πηγή
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog