Καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απάντησε με... φουλ επίθεση στον Ολυμπιακό!
Αναλυτικά:


 

«Άνθρωποι που ενέχονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και κανονικά θα έπρεπε να έχουν ήδη απολογηθεί, παραπεμφθεί και να είναι στη φυλακή για τις πράξεις τους δεν μπορούν να μιλούν για θεσμούς, κύρος και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν πολλάκις αλλοιώσει τη θεσμική του λειτουργία, έχουν καταρρακώσει το κύρος του και έχουν προσβάλλει την αξιοπιστία του.

Το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο δεν σημαίνει πως θα μείνει απαθής για να τον στρώνουν όπως θέλουν.


Τέλος για να μην πιάνεται αδιάβαστη η πάντα ευαίσθητη σε ζητήματα δικαιοσύνης και θεσμών ΠΑΕ Ολυμπιακός καλό είναι να έχει υπόψη της πως η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» δεν είναι εξωθεσμικός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

 
«Θράσος δίχως όρια»
Λίγο αργότερα, ανακοίνωση εξέδωσε και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απαντώντας στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:
 
«Το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια και το «φωνάζει» ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» βρήκε την πλήρη έκφρασή του στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Να μιλάει για σεβασμό στους θεσμούς και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο σύλλογος που καθημερινά βιάζει το άθλημα αλλά και τη λογική πάει πολύ. Αλήθεια, τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε απ’ όλα όσα έχουμε ζήσει; Τόσο στο πρόσφατο παρελθόν, τη διετία δηλαδή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός που δήθεν κόπτεται για το καλό του ποδοσφαίρου, όσο και παλιότερα.
Τη σφαγιαστική διαιτησία στο Καραϊσκάκη στο μεταξύ μας ντέρμπι; Τους ξυλοδαρμούς των ποδοσφαιριστών μας από οπαδούς που μπήκαν για να… πανηγυρίσουν;

Το ντροπιαστικό επεισόδιο με τον Σισέ; Την περίφημη δήλωση «διδάξαμε ήθος»; Τους δανεικούς που πηγαίνουν και έρχονται στη μισή Λίγκα και τις «σχέσεις» εξάρτησης που δημιουργούνται με τις ομάδες αυτές; Τον πλήρη έλεγχο των θεσμικών οργάνων; Όποια πέτρα από αυτές που πετροβολούν το χώρο κι αν σηκώσεις, θα τους βρεις από κάτω.
Είναι επίσης τουλάχιστον κωμικό, αν όχι εξοργιστικό, να μιλάει για πάρε – δώσε με τη δικαιοσύνη η ομάδα της οποίας ο πρόεδρος διώκεται ποινικά για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και του είχε απαγορευθεί μέχρι και η έξοδός του από τη χώρα. Ένα θέμα το οποίο όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά παραμένει ανοιχτό και αναμένονται εξελίξεις…
Σε ότι αφορά στο ύφος της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού αυτό δείχνει το βάθος της αλήθειας όσο και την ποιότητα και τον εκνευρισμό των ανθρώπων αυτών. Όσοι δε συκοφαντήθηκαν από την ανακοίνωση του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να μείνουν στις ανακοινώσεις, αλλά θα κινηθούν και στη δικαιοσύνη για τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς.
Τέλος, επειδή βλέπουμε ότι αγχώνονται πολύ με την Παναθηναϊκή Συμμαχία, καλό είναι να γνωρίζουν ότι αποτελεί τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, αλλά και τον κόσμο του. Ετσι για να ξέρουν και με ποιους έχουν να κάνουν».