Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανακοινώθηκε από την Έβερτον ο Μιραλάς



Η Έβερτον προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς. Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, στα 6 εκατομμύρια λίρες το κόστος της μεταγραφής.

 
Παίκτης της Έβερτον είναι από το μεσημέρι της Κυριακής (19/8) ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό "11". Ο 25χρονος επιθετικός πέρασε το Σάββατο (18/8) με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το ποσό που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός αντιστοιχούν σε έξι εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 7.639.000 ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς υποστήριξε:
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί η Έβερτον είναι ένας μεγάλος σύλλογος και αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω πως η Έβερτον με παρακολουθούσε αρκετό καιρό κι εγώ το συζήτησα με το μάνατζέρ μου. Έτσι, αποφάσισα να έρθω στην Έβερτον γιατί αντιπροσωπεύει την καλύτερη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς και πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει την ικανότητα να πάρει νίκες σε αρκετούς αγώνες στην Premier League. Για αυτό το λόγο ήρθα".

Ο Βέλγος επιθετικός θα παρουσιαστεί επίσημα από την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" το βράδυ της Δευτέρας (20/8), λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα των "ζαχαρωτών" με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Μιραλάς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς η Έβερτον δεν πρόλαβε την προθεσμία για να τον δηλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog